Απαράδεκτος Πάγκαλος: Είπε «νούμερο» τον Γλέζο -Σεξιστικά σχόλια για Δούρου - iefimerida.gr

Απαράδεκτος Πάγκαλος: Είπε «νούμερο» τον Γλέζο -Σεξιστικά σχόλια για Δούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεφεύγει η κατάσταση λίγες ημέρες πριν από την προσφυγή στις αυτοδιοικητικές και τις ευρωπαϊκές κάλπες, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Πάγκαλο να εκτοξεύει απαράδεκτες εκφράσεις τόσο κατά του Μανώλη Γλέζου, όσο και σεξιστικά σχόλια κατά της Ρένας Δούρου.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο, να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

«Να δούμε και φωτογραφία της Δούρου με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε»

Αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα της Ρένα Δούρου για την περιφέρεια Αττικής, τόνισε ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα» και πρόσθεσε: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα»,

Απαντώντας, δε, σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Θα ψηφίσω ΝΔ ή Ποτάμι

Ο κ. Πάγκαλος, δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ και παρότρυνε όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ», είπε χαρακτηριστικά. Οσον αφορά τον ίδιο είπε ότι δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι η ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται».

Σε ότι αφορά την Ελιά ο πρώην υπουργός είπε πως του γύρισε την πλάτη, ενώ κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι.

Τι απάντησε η Ρένα Δούρου

Απάντηση στα σχόλια του Θεόδωρου Πάγκαλου, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, δίνει μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες. Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι.

Όταν μια κοινωνία φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους...» αναφέρει στην σελίδα της η Ρένα Δούρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ