Διευθυντής στα Νέα ο Δημήτρης Μητρόπουλος και αναπληρωτής ο Στέφανος Τζανάκης -Μετακινείται στο Βήμα ο Νότης Παπαδόπουλος - iefimerida.gr

Διευθυντής στα Νέα ο Δημήτρης Μητρόπουλος και αναπληρωτής ο Στέφανος Τζανάκης -Μετακινείται στο Βήμα ο Νότης Παπαδόπουλος

Διευθυντής στα Νέα ο Δημήτρης Μητρόπουλος και αναπληρωτής ο Στέφανος Τζανάκης -Μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Χρήστος Μεμής ανακοίνωσε τις διευθυντικές αλλαγές στο ΔΟΛ -αλλαγές που δημιουργούν ερωτηματικά αφού ανατρέπουν ισορροπίες στο συγκρότημα του Σταύρου Ψυχάρη.Διευθυντής στα Νέα, όπως είχε επισημάνει εγκαίρως το iefimerida.gr, αναλαμβάνει ο αρθρογράφος Δημήτρης Μητρόπουλος που αποτελεί επιλογή του Σταύρου Ψυχάρη.

Για τη ιστορία να σημειωθεί ότι πριν από μερικά χρόνια και ενώ ήταν εν ζωή ο Χρήστος Λαμπράκης, ο Σταύρος Ψυχάρης είχε συγκρουστεί και είχε απομακρύνει τον Δημήτρη Μητρόπουλο από το Βήμα μετακινώντας τον στα Νέα.

Αναπληρωτής διευθυντής τοποθετείται ο Στέφανος Τζανάκης, ενώ ο έτερος διευθυντής σύνταξης, Νότης Παπαδόπουλος, μετακινείται ως σύμβουλος έκδοσης στο Βήμα, μια μετακίνηση που μάλλον φαίνεται να τον αποδυναμώνει.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μεμής, που ανέλαβε γενικός διευθυντής μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ, είχε προτείνει να μείνει κενή η θέση του διευθυντή και να παραμείνει στη διεύθυνση το δίδυμο Τζανάκη -Παπαδόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση λέγεται ότι η τοποθέτηση του Δημήτρη Μητρόπουλου στα Νέα θα μετακινήσει την ιστορική εφημερίδα του συγκροτήματος προς τα δεξιότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ