Δείπνο Ρένας Δούρου-Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά -Τι λένε οι δύο πλευρές [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείπνο Ρένας Δούρου-Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά -Τι λένε οι δύο πλευρές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστική συνάντηση είχαν στην ψαροταβέρνα «Γιάννης» του Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά και η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Από το δείπνο διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο στο zougla.gr. ενώ κυκλοφόρησαν σενάρια ότι έγινε συμφωνία για αλληλοϋποστήριξη στον β' γύρο σε Περιφέρεια και Πειραιά.

Τα γεγονότα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έτρωγε στην ταβέρνα με τον φίλο του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη και έναν συνεργάτη του. Η Ρένα Δούρου που κατέφθασε κατά τις 11.30 το βράδυ, αμέσως μετά την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κοραή, συνοδευόταν επίσης από έναν συνεργάτη και τον σύντροφό της.

Διαψεύδει η Δούρου τα περί μυστικής συνάντησης

Οπως αναφέρει η Ρένα Δούρου στον Γιώργο Παπαχρήστο των Νέων δεν έφαγαν μαζί και δεν επρόκειτο για μυστική συνάντηση.

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Οταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...» αναφέρει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα και στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Τι λέει η πλευρά Μαρινάκη

Τα περί ολιγόλεπτης συνάντησης και όχι προκαθορισμένου δείπνου με τη Δούρου τα υποστηρίζει και η πλευρά Μαρινάκη. Ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης αναφέρει στα Νέα ότι δεν έγινε δείπνο, αλλά είπαν πέντε κουβέντες στα όρθια για τις εκλογές.

«Αυτό κράτησε τρία με τέσσερα λεπτά. Τίποτε περισσότερο. Και στο μαγαζί που είναι το στέκι του Μαρινάκη ήταν και άλλοι άνθρωποι, όπως δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού. Αυτή είναι η αλήθεια...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ