Η Μπαρ Ραφαέλι δεν σταματά να μας δείχνει ότι είναι «φέτες» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπαρ Ραφαέλι δεν σταματά να μας δείχνει ότι είναι «φέτες» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρ Ραφαέλι διαθέτει αναμφίβολα ένα θανατηφόρο κορμί, που το έχει «χτίσει» με πολλές ώρες στα γυμναστήρια και τόνους ιδρώτα.

Όμως, «η σκληρή δουλειά αποδίδει» όπως γράφει το 28χρονο μοντέλο στο Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία από το γυμναστήριο με τον προσωπικό γυμναστή της, επιδεικνύοντας τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς της.

Η Μπαρ Ραφαέλι δεν σταματά να μας δείχνει ότι είναι «φέτες» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η καλογυμνασμένη σιλουέτα της Ισραηλινής καλλονής και «πρώην» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναδεικνύεται ό,τι και να φορέσει. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στη Βαρκελώνη στη νυφική εβδομάδα μόδας και τα καλλίγραμμα πόδια της άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως έμεναν ακάλυπτα από το «αστραφτερό» μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η Μπαρ Ραφαέλι δεν σταματά να μας δείχνει ότι είναι «φέτες» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τον περασμένο μήνα βρέθηκε στην Ταϊλάνδη, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και οι θαυμαστές της τη φωτογραφία που ανέβασε στον Instagram.

Η Μπαρ Ραφαέλι δεν σταματά να μας δείχνει ότι είναι «φέτες» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ