Eπεισόδια με νεοναζί και αντιφασίστες στην Κοπεγχάγη με φόντο τη Eurovision [Βίντεο] - iefimerida.gr

Eπεισόδια με νεοναζί και αντιφασίστες στην Κοπεγχάγη με φόντο τη Eurovision [Βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Κοπεγχάγη ζει στον πυρετό της Eurovision, βίαια επεισόδια έλαβαν χώρο στην πλατεία Κοινοβουλίου της πόλης, με πρωταγωνιστές νεοναζί.
Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης ανάμεσα σε μέλη ναζιστικών οργανώσεων και αριστερών ακτιβιστών. Περίπου 50 μέλη των φασιστικών οργανώσεων, πολλοί εκ των οποίων κουκουλοφόροι, διαδήλωναν κατά των ισλαμικών τεμενών και επιχείρησαν να παίξουν ζωντανά μουσική, όταν τους συνάντησαν περίπου 300 μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα και τελικά χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που επετράπη συγκέντρωση ακροδεξιών ομάδων στη συγκεκριμένη πλατεία. Η πλατεία δεν βρίσκεται κοντά στο χώρο διεξαγωγής του σημερινού τελικού του διαγωνισμού της Eurovision, επρόκειτο ωστόσο να στηθούν γιγαντοοθόνες για την αναμετάδοση του τελικού.

Πηγή βίντεο: www.real.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ