Τα ζώδια του Σαββάτου 10 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 10 Μαΐου

Τα ζώδια του Σαββάτου 10 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό Σαββατοκύριακο. Η Παρασκευή δίνει σημαντικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα. Όμως, ένα θέμα σχετικό με τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να προωθείται το Σάββατο, όσο και αν προσπαθήσετε. Την Κυριακή βάλλονται οι σχέσεις σας, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 29-30 Μαρτίου. Θα υπάρξουν εντάσεις και αναταραχές, οι οποίες θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν δυσάρεστα αποτελέσματα, ειδικά την Κυριακή. Έτσι λοιπόν, ενώ θα μπορούσατε να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο. Ένα οικονομικό σας θέμα χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ή τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους το τριήμερο αυτό (Παρασκευή και Σαββατοκύριακο) αρχίζει πολύ όμορφα. Η Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως η αντίθεση Ήλιου –Κρόνου είναι εντελώς δυσαρμονική για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν φαίνονται να παίρνουν μια ομαλή πορεία. Μυστικές επαφές ή συμφωνίες δεν ευνοούνται τώρα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις, οι οποίες έχουν σχέση με τα εργασιακά σας θέματα. Μην πιέσετε όμως καταστάσεις. Ειδικά την Κυριακή θα μπορούσαν να δημιουργηθούν κάποια ρήγματα, κάποια επιθετικότητα. Ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε να προωθηθεί. Ο Δίας βοηθά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Μαΐου, λύνοντας κάποια θέματα ή προβλήματα τα οποία είναι αρκετά σημαντικά.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι κάπως μπλεγμένο το τριήμερο αυτό (Παρασκευή και Σαββατοκύριακο). Ενώ θα έχετε μυστικές επαφές ή μυστικές συμφωνίες, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας έχουν ανάγκη. Γενικότερα, μια αρκετά σημαντική ένταση μπορεί να υπάρξει στην συναισθηματική σας ζωή. Προσέχετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα δημιουργικά σας σχέδια αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές, ειδικά την Κυριακή. Αντίθετα, την Δευτέρα κάποια θέματα, που τώρα δεν ευνοούνται, θα μπορούσαν να επιλυθούν και να προωθηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή λοιπόν την Κυριακή. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην πιέζετε καταστάσεις. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους με σημαντικά και πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε υποθέσεις, να δείτε φίλους, να δείτε συγγενείς και να ζητήσετε τη βοήθεια τους, χωρίς όμως να δώσετε αφορμές για σχόλια. Το Σαββατοκύριακο, όμως, αγαπημένα σας πρόσωπα ενδεχομένως να έχουν οικονομικά προβλήματα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-3 Ιουλίου ίσως υπάρξουν κάποιες πολύ σημαντικές διενέξεις πάνω σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα και υποθέσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα. Οι φίλοι είναι κοντά σας αυτήν την περίοδο και σας βοηθούν. Σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, προσοχή σε τυχόν συναλλαγές σας, ίσως υπάρξει ένα λάθος ή μια εξαπάτηση. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Ο Ήλιος –κυβερνήτης πλανήτης σας –στον Ταύρο σας «μαζεύει» κάπως. Ασχολείστε περισσότερο με θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά σε πιο γήινη μορφή. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Αυγούστου, η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις είναι στο προσκήνιο. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Μια επιθετική διάθεση θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Σήμερα και αύριο επιλύστε σημαντικές υποθέσεις , καθώς το τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή ως Κυριακή) δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει προβληματισμούς, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου. Συμπαρασταθείτε σε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας. Μην τα βάζετε με πρόσωπα κύρους ζητώντας να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. Με αυτήν την συμπεριφορά, ρισκάρετε την θέση σας. Προσέχετε λοιπόν.

Παρθένος

Εσείς, Παρθένοι μου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου δεν είναι δυσαρμονική για σας. Θα μπορούσα να πω ότι ενδεχομένως να έχετε διλήμματα σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, με κάποια ταξίδια ή με νομικές υποθέσεις. Ωστόσο, θα έχετε την στήριξη των φίλων σας. Η Κυριακή δεν είναι μια καλή μέρα για την συναισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα. Προσέχετε, λοιπόν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Παρασκευή είναι μια μέρα, κατά την οποία θα μπορούσατε να ρυθμίσετε επαγγελματικές υποθέσεις σας και μάλιστα μυστικά. Το Σάββατο, όμως, με την αντίθεση Ήλιου – Κρόνου, δεν αποδίδει ένα θέμα σχετικό με τα οικονομικά είτε των φίλων σας είτε των αγαπημένων σας προσώπων. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να πάρουν μια απρόβλεπτη τροπή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Υπάρχει μια ένταση, η οποία προϋπήρχε και ενδεχομένως να συνεχιστεί και τον επόμενο μήνα. Ένα θέμα λοιπόν, το οποίο υπήρχε από καιρό, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε. Αφήστε να περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Ειδικά η Κυριακή δεν ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή. Προσέχετε την υγεία σας και μην κάνετε επικίνδυνα σπορ.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα. Μπορείτε να έρθετε κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ρυθμίσετε κάποιες υποθέσεις σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Νοεμβρίου δεν ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Αντίθετα, θα πρέπει να φροντίσετε τα ηλικιωμένα ανδρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας. Στον χώρο της εργασίας σας ίσως υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται αυτόν τον καιρό και ίσως σας δημιουργήσει σημαντικά θέματα. Γενικότερα προσέχετε την υγεία σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Παρασκευή είναι μια μέρα, κατά την οποία μπορείτε να έχετε συναντήσεις, κοινωνικές επαφές αλλά και συμφωνίες. Ωστόσο, ένα θέμα που έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια δεν ευνοείται. Ο Ήλιος στον Ταύρο πιέζει τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να βάλλεται, ειδικά την Κυριακή. Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς όμως να τα πιέζετε. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους στην προσωπική σας ζωή. Η Κυριακή δεν είναι κατάλληλη μέρα, για να επιλύσετε θέματα που αντιμετωπίζετε.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αυτό είναι ένα καλό τριήμερο. Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα σχέδιά σας για ταξίδια, για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή η οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή δεν αποκλείεται να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιανουαρίου. Προσέχετε λοιπόν και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Παρασκευή, με την Σελήνη στην Παρθένο, είναι μια μέρα κατά την οποία θα ασχοληθείτε με θέματα της εργασίας σας. Το Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή με δικά σας ηλικιωμένα πρόσωπα. Την Κυριακή υπάρχει πίεση με τα απλά, καθημερινά πράγματα. Αποφύγετε να μετακινηθείτε, αποφύγετε να κάνετε ταξίδια και μην συζητήσετε μελλοντικά σας σχέδια. Το Σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους κινήσεις.

Ιχθείς

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και ωθεί εσάς τους Ιχθύς να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, αν και βρίσκεστε σε μια καλή περίοδο, οι μέρες αυτές δεν ενδείκνυνται για να συζητήσετε ένα εργασιακό θέμα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την τροπή που εσείς θα θέλατε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ