Το εστιατόριο που απενοχοποιεί την καράφλα -Κάνει έκπτωση σε όσους δεν έχουν τρίχα στο κεφάλι τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Το εστιατόριο που απενοχοποιεί την καράφλα -Κάνει έκπτωση σε όσους δεν έχουν τρίχα στο κεφάλι τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καράφλα έχει αναχθεί σε «έμβλημα τιμής» από ένα ιαπωνικό εστιατόριο που προσφέρει έκπτωση σε όλους τους καραφλούς και φαλακρούς πελάτες του, ενθαρρύνοντάς τους να καμαρώνουν που τους ..εγκατέλειψαν τα μαλλιά τους.

Το όνομα του εστιατορίου είναι Otasuke, που σημαίνει «Τεράστια βοήθεια» και άνοιξε στις αρχές Μαϊου στο κέντρο του Τόκιο, προκαλώντας αίσθηση για την προωθητική του καμπάνια.

Ενθαρρύνει τους άνδρες να δείχνουν την καράφλα τους και να μην την καλύπτουν με φράντζες και περίεργα χτενίσματα ή ξυρίζοντας όλο το κεφάλι τους. Έξω από το κατάστημα υπάρχει μια ταμπέλα που διαφημίζει τη γενναία έκπτωση για τις καράφλες, εκφράζοντας πλήρη υποστήριξη σε όλους τους «σκληρά εργαζόμενους πατέρες, που χάνουν τα μαλλιά τους λόγω στρεσογόνου επαγγέλματος».

Πηγή βίντεο Reuters:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ