Σοκαριστικό: Καρέ-καρέ η απαγωγή μικρού κοριτσιού σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό: Καρέ-καρέ η απαγωγή μικρού κοριτσιού σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει έναν άνδρα να προσεγγίζει ένα 2χρονο κοριτσάκι για να το αρπάξει από τη μητέρα του. Το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει σοκ, σημειώθηκε σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στην Αγγλία και μάλιστα, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων περαστικών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα συνέβησαν όταν η μητέρα είχε προχωρήσει δύο βήματα πιο μπροστά από το 2χρονο αγγελούδι της. Ενας άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, είναι γύρω στα 80, το πλησίασε και άρχισε να του μιλάει. Στη συνέχεια, όπως φαίνονται στις εικόνες που έχει καταγράψει κάμερα που είναι τοποθετημένη στο εμπορικό κέντρο, ο επίδοξος απαγωγέας πιάνει το χέρι του μικρού κοριτσιού, επιχειρώντας να το απομακρύνει από την μητέρα του.

Τότε, η μητέρα γυρίζει προς την κόρη της κι αμέσως κατευθύνεται προς τον άνδρα, ενώ φαίνεται να έχουν και έναν διάλογο. Ανδρες της Αστυνομίας οδήγησαν στην Ασφάλεια τον άνδρα, προκειμένου να τον ανακρίνουν. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ίδιος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ήταν σε σύγχυση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ