Σαμαράς-Καραμανλής, μια συνάντηση με νόημα -Ολη η κεντροδεξιά στο μνημόσυνο για τον Καραμανλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαμαράς-Καραμανλής, μια συνάντηση με νόημα -Ολη η κεντροδεξιά στο μνημόσυνο για τον Καραμανλή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής το μνημόσυνο για τα 16 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ το παρών έδωσαν όλοι οι εκπρόσωποι της ευρύτερης κεντροδεξιάς.Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στο Ιδρυμα Καραμανλή στη Φιλοθέη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ο νυν πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της τελετής στεκόταν δίπλα στον πρώην και οι δύο άνδρες έδειχναν να συζητούν σε πολύ καλό κλίμα.

Παρέστησαν τα περισσότερα μέλη της ΚΟ της ΝΔ και αρκετά στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη και Προκόπης Παυλόπουλος, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Πέτρος Μολυβιάτης, ο Αχιλλέας Καραμανλής, αλλά και πρώην στελέχη της ΝΔ όπως οι Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης.

Επίσης, το παρόν έδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Αρης Σπηλιωτόπουλος και Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά και ο διευθυντής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης και ο Σεραφείμ Φυντανίδης.

Φωτογραφίες ΑΠΕ - Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ