Palcohol: Τα αμφιλεγόμενα ποτά σε σκόνη που διχάζουν το κοινό του στο εξωτερικού [βίντεο] - iefimerida.gr

Palcohol: Τα αμφιλεγόμενα ποτά σε σκόνη που διχάζουν το κοινό του στο εξωτερικού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν το αλκοόλ εδώ και χιλιάδες χρόνια σε μια ποικιλία μορφών, αλλά μια πτυχή έχει πάντα παρέμεινε σταθερή: ήταν υγρό. Τώρα ανατρέπεται ακόμη κι αυτό, αφού ο εφευρέτης Μαρκ Φίλιπς, δημιούργησε ένα προϊόν που θα φέρει την επανάσταση στα ποτά και θα δώσει νέα έννοια στο «dry Martini».

Πρόκειται για το πρώτο αλκοόλ σε σκόνη. Ονομάζεται Palcohol και πρόσφατα κέρδισε την έγκριση από το Προεδρείο Φορολογίας και Εμπορίου Καπνού και Αλκοολούχων Ποτών.

Για να ενεργοποιήσετε το Palcohol, απλώς προσθέστε το αλκοόλ σε σκόνη σε ένα ποτήρι νερό. Προς το παρόν η παράξενη αυτή πατέντα έρχεται σε έξι γεύσεις: Ρούμι, βότκα, Cosmopolitan, Mojito, Margarita και Lemon Drop.

Πολλοί είναι ενθουσιασμένοι, διότι αυτό εξασφαλίζει την ευκολότερη μετακίνηση των ποτών για εξωτερικές εκδηλώσεις ή ταξίδια. Ωστόσο, πολλοί αντιτίθενται σε αυτό για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αφού η ευκολότερη διαθεσιμότητα του, θα μπορούσε να αυξήσει τα ποσοστά αλκοολισμού.

Παρά την έγκριση από την TTB , υπάρχουν πολλά εμπόδια που αντιμετωπίζει Palcohol πριν εμφανιστεί επίσημα στα ράφια των καταστημάτων, δεδομένου ότι κάθε κράτος πρέπει επίσης να εγκρίνει την πώληση αλκοόλ σε σκόνη.

Ακόμη και αν αυτό είναι απολύτως νόμιμο οι λιανοπωλητές και χονδρέμποροι θα πρέπει επίσης να στηρίξουν την πώλησή του, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτοί που αντιτίθενται θα ασκήσουν σημαντική πίεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτά κοινό σκόνη Palcohol
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ