Η ψηλή βορειοελλαδίτισσα αστυνομικός που εντυπωσίασε τον Σαμαρά -Θέλει να την «κλέψει» από τον Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Η ψηλή βορειοελλαδίτισσα αστυνομικός που εντυπωσίασε τον Σαμαρά -Θέλει να την «κλέψει» από τον Μεϊμαράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς κατευθυνόταν προς την έξοδο του κοινοβουλίου όταν το μάτι του έπεσε πάνω στην αστυνομικό που βρίσκεται στη κεντρική είσοδο, που οδηγεί στην ολομέλεια της βουλής.

«Βλέπω έχεις ωραίες παρουσίες στη βουλή» είπε ο πρωθυπουργός στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και αμέσως γύρισε στην όμορφη Νικολέτα και την ρώτησε από πού είναι. «Οι γονείς μου κατάγονται απο τη Θεσσαλονίκη και τα Φάρσαλα, κύριε πρόεδρε» του απάντησε εκείνη.

«Θα σε πάρουμε στο Μέγαρο Μαξίμου» της είπε χαμογελώντας ο πρωθυπουργός και έφυγε από τη βουλή. Λίγο αργότερα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την αστυνομικό αν θα πάει τελικά στο Μέγαρο Μαξίμου κι εκείνη να τους απαντά: «Οχι, θα μείνω σ´αυτόν τον πρόεδρο» εννοώντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ