Αληθινά παλάτια: Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα σπίτια που έχουν πουληθεί ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αληθινά παλάτια: Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα σπίτια που έχουν πουληθεί ποτέ [εικόνες]

Αληθινά παλάτια: Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα σπίτια που έχουν πουληθεί ποτέ [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγοραπωλησία πολυτελών ακινήτων στο εξωτερικό έχει κατά καιρούς αγγίξει αμύθητα ποσά. Τον περασμένο μήνα, ένα κτήμα στο Greenwich, Conn πωλήθηκε για 120.000.000 δολάρια, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα που πουλήθηκε ποτέ στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν είναι και το μοναδικό.

Με ποσά που ξεπερνούν τη φαντασία και απευθύνονται μόνο σε μία μικρή ελίτ, αυτά είναι τα ακριβότερα σπίτια που έχουν πουληθεί παγκοσμίως.

Αντίλια - Βομβάη, Ινδία
609.000.000 λίρες
Διαθέτει 27 ορόφους και πήρε το όνομά του από το μυθικό νησί, Αντίλια. Χτισμένο από τον πλουσιότερο άνθρωπο της Ινδίας, τον Μουκές Αμπάνι, έχει πλωτούς κήπους, τρία ελικοδρόμια και έξι ορόφους για χώρο στάθμευσης.

Βίλα Λεαπόλντα – Κοτ ντ' Αζούρ, Γαλλία
457.000.000 λίρες
Αυτό το παλάτι στη γαλλική Ριβιέρα έχει περισσότερα μπάνια από ό, τι υπνοδωμάτια και φημολογείται ότι κάποτε ανήκε στον μεγιστάνα της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Διαθέτει 11 υπνοδωμάτια και 14 μπάνια, ωστόσο το στοιχειώνει μία σκοτεινή φήμη, αφού ο πρώτος ιδιοκτήτης του δολοφονήθηκε από τον υπηρέτη του το 1999.

Ρετιρέ στο Χάιντπαρκ – Νάιτςμπρίτζ, Κεντρικό Λονδίνο
137.000.000 λίρες
Αυτό το διώροφο διαμέρισμα διαθέτει χαρακτηριστικά, που ακόμη και ο Τζέιμς Μποντ θα ζήλευε: αλεξίσφαιρα παράθυρα, καθαρισμό αέρα σε περίπτωση επιθέσεων αερίου, εκπαιδευμένους σωματοφύλακες και ένα δωμάτιο πανικού. Για τους λιγότερο παρανοϊκούς, έχει επίσης ένα υπόγειο πέρασμα στο The Mandarin Oriental Hotel, αλλά αν είστε πολύ τεμπέλης για να σηκωθείτε από τον καναπέ, υπάρχει η επιλογή της 24-ωρης υπηρεσίας δωματίου και άμεση πρόσβαση στο Harrods.

Four Fairfield Pond – Χάμπτονς, Νέα Υόρκη
133.000.000 λίρες
Αυτό το αρχοντικό 63 στρεμμάτων έχει τραπεζαρία 27 μέτρων, δύο γήπεδα τένις, μπόουλινγκ, 29 υπνοδωμάτια και 39 μπάνια - που σημαίνει ότι οι καλεσμένοι σας δεν θα ξεμείνουν ποτέ.

Κάστρο Χάρστ – Μπέβερλι Χιλς, Λος Αντζελες
135.000.000 λίρες
Αυτή η βίλα ιταλικού στυλ χρησιμοποιήθηκε για σκηνές της ταινίας Τhe Godfather και φιλοξένησε τον John F Kennedy στο μήνα του μέλιτος με τη Τζάκι. Η πρώην κατοικία του εκδότη εφημερίδας William Randolph Hearst έχει 27 δωμάτια, δικό του κινηματογράφο, νάιτ κλαμπ και εξωτερική βεράντα που χωράει 400 άτομα.

Upper Phillimore Gardens, 17 – Κένζινγκτον Νοτιοδυτικό Λονδίνο
980.000.000 λίρες
Πρώην σχολείο θηλέων, αυτό το πενταώροφο ανεξάρτητο βικτοριανό σπίτι αγοράστηκε από την ουκρανή επιχειρηματία και φίλη του Ελτον Τζον, Ελενα Φράντσακ το 2008. Έχει δέκα υπνοδωμάτια, υπόγεια πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο και δωμάτιο πανικού.

Seven the Pinnacle – Μοντάνα, ΗΠΑ
944.000.000 λίρες
Αυτό το καταφύγιο σκι μπορεί να είναι πάνω στα βουνά, αλλά με κάθε όροφο να θερμαίνεται, δεν θα αισθάνεστε το κρύο. Διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, το δικό του ιδιωτικό τελεφερικ για σκι και καταπληκτική θέα.

Maison de L' Amitie – Παλμ Μπιτς, Φλόριντα
913.000.000 λίρες
Αυτό το παραλιακό αρχοντικό κάποτε ανήκε στον Ντόναλντ Τραμπ και μπορεί να υπερηφανεύεται για μία τεράστια αίθουσα χορού, ένα γκαράζ για να φιλοξενήσει 80 αυτοκίνητα και αλεξίσφαιρα παράθυρα. Όμως, το περασμένο έτος, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, δήλωσε ότι σκοπεύει να το κατεδαφίσει.

Ράντσο Χάλα – Ασπεν, Κολοράντο
821.000.000 λίρες
Σε ένα κτήμα 90 τετραγωνικό, αυτό το παλάτι με τα 15 υπνοδωμάτια, διαθέτει επίσης ιδιωτικό κομμωτήριο και σαλόνι ομορφιάς.

Fleur de Lys – Μπέβερλι Χιλς, Λος Άντζελες
760.000.000 λίρες
Αυτό το ευρωπαϊκού στυλ παλάτι διαθέτει κινηματογράφο 50 θέσεων, αίθουσα χορού, μαρμάρινους τοίχους, μία διώροφη βιβλιοθήκη και 1.200 μέτρα χώρο για τρέξιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος σπίτια Βίλα ακριβότερα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ