Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς, η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με θέματα της υγείας ή της εργασίας σας. Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, ενώ μετά το μεσημέρι θα μπορούσατε να έχετε σημαντική επιτυχία. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους ( μέχρι 28 Μαΐου) ευνοεί το ζώδιό σας , ενώ ειδικότερα αυτές τις μέρες ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενώ θα έχετε και συζητήσεις πάνω σε θέματα εργασιακά αλλά και προσωπικά. Μετά από κάποιες συζητήσεις θα έχετε το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας φέρνοντας σε σας που έχετε γεννηθεί τέλη Μαρτίου, σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Για σας τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι προτιμότερο να συζητήσετε τα συναισθηματικά σας θέματα αυτές τις μέρες. Την ερχόμενη εβδομάδα ίσως δημιουργηθούν προβληματισμοί και απρόσμενες εξελίξεις σε σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου. Εξακολουθείτε να αποφεύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 31 Μαρτίου. Παλιές υποθέσεις επανέρχονται προκαλώντας αντιπαραθέσεις, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στα τέλη Μαρτίου. Χειριστείτε τις καταστάσεις πολύ προσεκτικά. Θέματα οικογενειακά προχωρούν. Ευτυχείς εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν γύρω στο τέλος Μαΐου. Η Αφροδίτη μέχρι το τέλος Μαΐου θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Με εξαίρεση την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα δημιουργηθούν κάποιες εμπλοκές, η Αφροδίτη βοηθά την συναισθηματική σας ζωή. Η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σας, όχι όμως προς το τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, κυρίως αν εμπλέκονται και τα συναισθηματικά σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, τα πράγματα φαίνονται να είναι ιδιαίτερα καλά. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου προσέχετε πάρα πολύ κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα κύρους ή ακόμα να έχετε προβλήματα με ηλικιωμένα πρόσωπα. Προσέχετε λοιπόν. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα οικονομικά φαίνεται να μπαίνουν σε μια νέα τροπή. Μέχρι το τέλος του μήνα θα διεκδικήσετε και θα λύσετε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει από κάποιες αναταράξεις ή προβληματισμούς.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες. Θα μάθετε πολλές παρασκηνιακές κινήσεις που έγιναν αυτόν τον καιρό. Αν είστε γεννημένοι τον Μάιο, η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Οι φίλοι είναι κοντά σας. Σήμερα, οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν και σας αγχώνουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Μαΐου. Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος είναι το κύριο μέλημά σας. Να ξέρετε, ως τις 20 Μαΐου η ανάδρομη πορεία του Άρη θα δημιουργεί εντάσεις είτε με τα παιδιά είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως σας αγχώσουν το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι μια καλή μέρα για να κάνετε συζητήσεις μαζί τους. Ίσως χρειαστεί να τους συμπαρασταθείτε.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη από την Παρθένο ίσως δημιουργήσει λαθεμένες εκτιμήσεις γύρω στο μεσημέρι. Σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ακόμα και με γραπτά ίσως έχετε λαθεμένες εκτιμήσεις . Αφήστε να περάσει το μεσημέρι και συζητήστε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, συγγενικά ή φιλικά, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε πλέον εσείς που είστε γεννημένοι από τις 9 Ιουλίου και μετά. Εσείς, από τώρα και μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Ωστόσο, Παρασκευή και Σάββατο μην αναμίξετε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Το διήμερο αυτό δεν είναι ευνοϊκό. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό είναι ευνοϊκή για την κοινωνική σας ζωή. Αποδεχθείτε προσκλήσεις. Πρόσωπα κύρους αντιθέτου φίλου θα σας βοηθήσουν. Δείξτε όμως προσοχή την ερχόμενη εβδομάδα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Ιουλίου. Μπορεί να κάνετε κάποια λάθη τα οποία είναι πιθανό να σας εκθέσουν. Η νέα θέση του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει σχόλια σε βάρος σας. Μην δίνετε λοιπόν αφορμές. Συμπαρασταθείτε σε συγγενικά σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Ιουλίου να ξέρετε ότι οι εντάσεις που έχουν παρατηρηθεί μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ενδεχομένως να διαρκέσουν, περίπου μέχρι τις 10 Ιουνίου. Να είστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί. Μετακομίσεις, επισκευές, μετασκευές ίσως είναι προ των πυλών. Ρίξτε λοιπόν τους τόνους σε ότι αφορά τα οικογενειακά θέματα. Σε γενικές γραμμές, όλους τους Καρκίνους σας απασχολούν οικογενειακά θέματα, και θα συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι τις 25 Ιουλίου όπου ο Άρης θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Ζυγού. Το πέρασμά του τότε στον Σκορπιό θα ευνοήσει πολύ την συναισθηματική σας ζωή.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα. Οι φίλοι είναι κοντά σας αυτήν την περίοδο και σας βοηθούν. Σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, προσοχή σε τυχόν συναλλαγές σας, ίσως υπάρξει ένα λάθος ή μια εξαπάτηση. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Ο Ήλιος –κυβερνήτης πλανήτης σας –στον Ταύρο σας «μαζεύει» κάπως. Ασχολείστε περισσότερο με θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά σε πιο γήινη μορφή. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Αυγούστου, η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις είναι στο προσκήνιο. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Μια επιθετική διάθεση θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Σήμερα και αύριο επιλύστε σημαντικές υποθέσεις , καθώς το τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή ως Κυριακή) δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει προβληματισμούς, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου. Συμπαρασταθείτε σε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας. Μην τα βάζετε με πρόσωπα κύρους ζητώντας να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. Με αυτήν την συμπεριφορά, ρισκάρετε την θέση σας. Προσέχετε λοιπόν.

Παρθένος

Για σας τους Παρθένους , Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας πράγματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, αποφύγετε το μεσημέρι τις συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας . Ενδεχομένως οι εκτιμήσεις σας να είναι λαθεμένες. Είτε η επαγγελματική είτε η κοινωνική σας ζωή έχει να σας πει πολλά αυτό το διάστημα. Ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθεί να δημιουργεί σημαντικά έξοδα. Στο τέλος της εβδομάδος θα υπάρξουν κάποιες διεργασίες στην συναισθηματική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο, ένα ταξίδι ή συζητήσεις νομικού, διαδικαστικού ενδιαφέροντος δεν ευνοούνται. Κάποια απρόβλεπτα εμπόδια μπορεί να δημιουργηθούν, τα οποία ενδεχομένως να προέρχονται από οικεία, αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανώς να έχουν διαφορετικές απόψεις για τις κινήσεις σας. Επωφεληθείτε λοιπόν από την σημερινή ημέρα και μην αφήνετε για το Σαββατοκύριακο πολύ σοβαρές υποθέσεις.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς , η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί νέα δεδομένα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια, την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η νέα θέση του Ερμή δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες για ταξίδια, για επαφές, για συμφωνίες και συζητήσεις. Ένα παλιό θέμα επιστρέφει στο προσκήνιο , ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου. Ο Άρης στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο δημιουργεί νέα, σημαντικά δεδομένα για την ζωή σας. Τα δεδομένα αυτά θα τα κερδίσετε μετά από μεγάλους αγώνες, αρκεί να δείξετε ευελιξία. Αυτές τις ημέρες, αν είστε σπουδαστές, αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή αν σας απασχολούν νομικά και διαδικαστικά θέματα θα έχετε κάποιες σημαντικές ειδήσεις. Το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού ή συναισθηματικού χαρακτήρα, καθώς δεν θα έχουν την πορεία που εσείς θέλετε.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς , συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα φιλικά, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι, δεν θα σας δώσουν την πραγματική εικόνα των γεγονότων. Ίσως είναι κάπως θολή αυτή η εικόνα. Ούτως ή άλλως , υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς για σας. Ενδεχομένως το παρασκήνιο αυτό να αφορά θέματα εργασίας ή ακόμα και υγείας. Αν υπάρχουν θέματα υγείας θα πρέπει να τα προσέξετε. Η νέα θέση του Ερμή δημιουργεί θέματα σε σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας. Αποφύγετε , τις επόμενες μέρες συζητήσεις , ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12-13 Νοεμβρίου. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου ή ακόμα και με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, δεν αποδίδουν. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα, το Σαββατοκύριακο δεν είναι καλό για να προωθήσετε παρόμοια σχέδια. Αντίθετα, στον χώρο της εργασίας θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι γοητεύονται από εσάς και σας βοηθούν.

Τοξότης

Τοξότες μου, αποφύγετε να συζητήσετε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα, ειδικά μέχρι το μεσημέρι, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Αντίθετα, για σας του Νοεμβρίου, η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει ένα σημαντικότατο ενδιαφέρον. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα συζητήσετε τα όσα σας απασχολούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 21-23 Νοεμβρίου. Ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα φαίνεται μπαίνει σε τάξη. Ενδεχομένως τα αγαπημένα σας πρόσωπα να βοηθηθούν από τους φίλους σας ή από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους , η ενασχόληση σας, όλον τον Μάιο, με τα επαγγελματικά σας θέματα ή με θέματα υγείας, θα έχει σημαντικά οφέλη. Σήμερα, ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας συζητήστε το μετά το μεσημέρι όπου θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη είναι σε ευνοϊκό για σας ζώδιο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Η συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά είναι σημαντικά σας. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να συζητήσετε ένα εργασιακό θέμα. Επίσης, συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που μπορεί να σας έχουν ανάγκη.

Υδροχόος

ια σας τους Υδροχόους, η νέα θέση του Ερμή φέρνει πολύ κοντά σας τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο, αποκλείεται να μην έχετε σημαντικές συναντήσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές. Οι οικογενειακές καταστάσεις φαίνεται ότι παίρνουν έναν νέο δρόμο. Το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε να συζητήσετε πολύ σημαντικά θέματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδίως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Φεβρουαρίου. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Η καθημερινή σας ζωή ευνοείται, με σημαντικά ταξίδια, επαφές και συναντήσεις. Πρόοδος θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας χώρο, ή σε θέματα υγείας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή για σας που έχετε γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου, η Σελήνη ίσως δημιουργεί ασάφεια. Τα οικονομικά θέματα ευνοούνται. Συζητήσεις γίνονται είτε σε οικογενειακό επίπεδο είτε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Μια πολύ σημαντική επιτυχία προβλέπεται για σας προς τα τέλη Μαΐου. Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 11-13 Μαρτίου, μπορεί να συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό. Συνεχίστε να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ