Ενας τυχερός άνθρωπος -Επεσε αναίσθητος από 1.500 μέτρα χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο και δεν έπαθε τίποτα - iefimerida.gr

Ενας τυχερός άνθρωπος -Επεσε αναίσθητος από 1.500 μέτρα χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο και δεν έπαθε τίποτα

Ενας τυχερός άνθρωπος -Επεσε αναίσθητος από 1.500 μέτρα χωρίς να ανοίξει το αλεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και όμως! Η είδηση είναι πραγματική. Ενας αλεξιπτωτιστής έπεσε από ύψους 1.500 μέτρων χωρίς αλεξίπτωτο και σώθηκε. Μάλιστα, δεν έφεραν ούτε ένα κάταγμα.

Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην περιοχή Αρεκίπα, στο νότιο Περού.

Ο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, Αμασιφουέν Καμάρα, έπεσε από στρατιωτικό αεροπλάνο. Ο 31χρονος άνδρας προσπάθησε να ανοίξει το αλεξίπτωτο, ωστόσο, τραβώντας το κορδόνι ένα λουρί τυλίχτηκε γύρω από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

«Ήταν θέλημα Θεού το ότι επέζησε, κάναμε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και δεν έχει υποστεί κανένα κάταγμα, είναι θαύμα που ζει», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γιατρός Γκιγιέρμο Πατσέκο στα επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης Αρεκίπα, ο οποίος εξέτασε τον στρατιωτικό.

«Δε γνωρίζουμε τι άμβλυνε την πτώση του, όμως είναι ζωντανός. Πρόκειται για θαύμα» επανέλαβε ο γιατρός.

Ο υπαξιωματικός, που μετρά 8 χρόνια υπηρεσίας στην πολεμική αεροπορία του Περού, μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώση αλεξίπτωτο Περού στρατιωτικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ