Η Τζούλια Ρόμπερτς ξυπόλητη στην TV, σέρνεται στο πάτωμα για να κάνει πλάκα στον πιτσαδόρο των Οσκαρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τζούλια Ρόμπερτς ξυπόλητη στην TV, σέρνεται στο πάτωμα για να κάνει πλάκα στον πιτσαδόρο των Οσκαρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε διάσημος, πήρε 1.000 δολάρια ως φιλοδώρημα και τώρα γνώρισε την αγαπημένη του ηθοποιό. Τι άλλο να ζητήσει ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως ο... πιτσαδόρος των Οσκαρ;

Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται βέβαια η Ελεν ΝτεΤζένερις, για χάρη της οποίας η Τζούλια Ρόμπερτς βγήκε ξυπόλητη στην τηλεόραση, σύρθηκε στο πάτωμα για να κρυφτεί και έκανε έκπληξη στον νεαρό τον οποίο γνώρισε όλος ο πλανήτης όταν ανέβηκε στη σκηνή τη βραδιά των Οσκαρ και έκανε την πιο διάσημη, πλέον, παράδοση πίτσας.

Η ΝτεΤζένερις κάλεσε για δεύτερη φορά στην εκπομπή της τον Εντγκαρ Μαρτιροσιάν και του επιφύλαξε μία καλή έκπληξη. Την προηγούμενη φορά ο πιτσαδόρος- όταν είχε πάρει και το φιλοδώρημα των 1.000 δολαρίων- είχε δηλώσει πως η αγαπημένη του ηθοποιός είναι η Τζούλια Ρόμπερτς. Τώρα λοιπόν, στη δεύτερη επίσκεψή του, δεν ήξερε ότι εκείνη ήταν κάπου μέσα στο στούντιο.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός είχε βγάλει τα παπούτσια της και είχε γονατίσει στο πάτωμα, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από ένα λουλούδι που κρατούσε. Αθόρυβα, πλησίασε τον Μαρτιροσιάν και τον ρώτησε αν το κουτί που κρατούσε περιείχε πίτσα. Εκείνος μόλις γύρισε πάγωσε και αφού δέχθηκε χαμογελώντας την αγκαλιά της Ρόμπερτς, αποδείχθηκε σωστός κύριος καθώς έκανε χειροφίλημα στην ηθοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ