Αυτός είναι ο 42ος, τελευταίος και καταϊδρωμένος, υποψήφιος της Ελιάς - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 42ος, τελευταίος και καταϊδρωμένος, υποψήφιος της Ελιάς

Αυτός είναι ο 42ος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές αποφάσισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να επιλέξει τον Ταξιάρχη Κίσσα ως τον 42ο υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ελιάς, αποκλείοντας του ουσιαστικά κάθε πιθανότητα προεκλογικής εκστρατείας εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που απομένει.

Ο 26χρονος από την Ξάνθη, που δραστηριοποιείται στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στην Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση και έχει ασχοληθεί με την Κοινή Αγροτική Πολιτική σε επίπεδο διπλωματικής.

Ο κ. Κίσσας υπήρξε ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet- με αντικείμενο «Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση»- και είναι υποψήφιος διδάκτορας με τίτλο διατριβής «Θεσμικές διευθετήσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Ευρωπαϊκής Ένωσης: Το παράδειγμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ