Σάλος με γυναίκα που ανέβασε στο Διαδίκτυο βίντεο από την έκτρωση που έκανε -Ηθελε να δείξει ότι είναι απλή διαδικασία - iefimerida.gr

Σάλος με γυναίκα που ανέβασε στο Διαδίκτυο βίντεο από την έκτρωση που έκανε -Ηθελε να δείξει ότι είναι απλή διαδικασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο που ανέβασε στο Youtube μία 25χρονη γυναίκα, η οποία έμεινε τυχαία έγκυος και αποφάσισε να κάνει έκτρωση. Η Emily Letts κατέγραψε την όλη διαδικασία σε μία κάμερα και στη συνέχεια ανέβασε το οπτικό υλικό στο Διαδίκτυο, προκειμένου όπως υποστήριξε η ίδια να καθησυχάσει τις γυναίκες αποδεικνύοντας πως είναι κάτι απλό. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη κίνησης της νεαρής, η οποία είναι σύμβουλος εκτρώσεων έχει προκαλέσει τόσο την οργή πολλών χρηστών του Διαδικτύου, όσο και οργανώσεων κατά της έκτρωσης.

Η Emily εργάζεται στο Κέντρο Γυναικών Cherry Hill στο New Jersey και εξηγεί σε άρθρο της στο cosmopolitan πως δεν χρησιμοποίησε μεθόδους αντισύλληψης και έτσι έμεινε έγκυος κατά λάθος τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βίντεο, το οποίο έχει 36.000 views, διαρκεί τρία λεπτά και οι εικόνες που καταγράφει έρχονται μέσα από το χειρουργείο. Η ίδια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρέμεινε ξύπνια, καθώς της χορηγήθηκε μόνο τοπική αναισθησία. Η Emily Letts ήταν λίγο ημερών έγκυος. Η διαδικασία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα μπορούσε να γίνει με τη λήψη ενός φάρμακου, ωστόσο, η ίδια προτίμησε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποδείξει στις γυναίκες πως πρόκειται για κάτι πολύ απλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα youtube έκτρωση Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ