Ο Καμμένος αποκαλεί τον Βενιζέλο «Λουδοβίκο» και απαντά με γαλλικά στη δήλωση για την κυβέρνηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Καμμένος αποκαλεί τον Βενιζέλο «Λουδοβίκο» και απαντά με γαλλικά στη δήλωση για την κυβέρνηση [εικόνες]

Ο Καμμένος λέει τον Βενιζέλο «Λουδοβίκο» και απαντά με γαλλικά στη δήλωσή του γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω γαλλικών αλλά και μαθημάτων ιστορίας, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχολίασε τα όσα ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος για την κυβερνητική σταθερότητα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Καμμένος σε δύο tweets που ανέβασε χρησιμοποίησε μία φράση του Λουδοβίκου ΙΕ΄ για να παρομοιάσει τη δήλωση του κ. Βενιζέλου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βενιζέλος μετά από Σαμαρά "χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση". Λουδοβίκος 15 μετά από Mme de Pompadour "l etat c est moi après moi le deluge".... Μετάφραση "το κράτος είμαι εγώ. Μετά από μένα, ο κατακλυσμός"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ