Η Ντονατέλα Βερσάτσε έχει γίνει σκελετός -Υπερβολικά αδύνατη και άυπνη. σε γκαλά μόδας στη Νέα Υόρκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ντονατέλα Βερσάτσε έχει γίνει σκελετός -Υπερβολικά αδύνατη και άυπνη. σε γκαλά μόδας στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντονατέλα Βερσάτσε μάλλον χρειάζεται ύπνο και αρκετά κιλά για να πάρει τα «πάνω» της. Η τελευταία της κοσμική εμφάνιση ήταν σοκαριστική. Εμφανίστηκε κουρασμένη και αποστεωμένη σε εκδήλωση μόδας στο Mητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Η φιγούρα της 59χρονης δεν θύμιζε σε τίποτε τον παλιό εαυτό της. Φορώντας ένα λευκό κοστούμι, εξαντλημένη και με υπερβολικό μακιγιάζ στα μάτια συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα, όχι όμως για την ιταλική φινέτσα της.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε νέα εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala με πράσινο μάξι εξώπλατο φόρεμα, ποζάροντας περιχαρής στους φωτογράφους και επιδεικνύοντας τα ...κόκκαλά της.

Η διαφορά στο παρουσιαστικό της είναι εμφανής αν κανείς τη συγκρίνει με παλαιότερες φωτογραφίες της από κοσμικές εκδηλώσεις μόδας σε Παρίσι, Ελλάδα και Λονδίνο το 2004 και 2005.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ