Η Σκότλαντ Γιαρντ ξεκινάει εκσκαφές στο θέρετρο όπου χάθηκε η μικρή Μαντλίν -Δεν χάνουν τις ελπίδες οι γονείς της - iefimerida.gr

Η Σκότλαντ Γιαρντ ξεκινάει εκσκαφές στο θέρετρο όπου χάθηκε η μικρή Μαντλίν -Δεν χάνουν τις ελπίδες οι γονείς της

Η Σκότλαντ Γιαρντ ξεκινάει εκσκαφές θέρετρο όπου χάθηκε η μικρή Μαντλίν -Δεν χάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανική αστυνομία αρχίζει έρευνες στο θέρετρο της Πορτογαλίας όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν Μακ Κέιν το Μάιο του 2007. Ειδικές ομάδες θα «χτενίσουν» το Praia da Luz, όπου η μικρούλα εξαφανίστηκε λίγο πριν τα τέταρτα γενέθλιά της.

Οι ελπίδες των γονιών της, Κέτι και Τζέρι, που ενημερώθηκαν για τα σχέδια της Σκότλαντ Γιαρντ, αναπτερώθηκαν. Ποτέ εξάλλου δεν σταμάτησαν να πιστεύουν ότι η κορούλα τους μπορεί να είναι ζωντανή.

Οι έρευνες θα είναι εξονυχιστικές, με σπιθαμή προς σπιθαμή εξέταση του εδάφους από ειδικά ραντάρ, καθώς και εκσκαφές. Χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, η Σκότλαντ Γιαρντ διευκρινίζει ότι οι εκσκαφές δεν έχουν σχέση κατ΄ ανάγκη με αναζήτηση της σορού της μικρής Μαντλίν, και υποστηρίζει ότι οι γονείς της είναι πλήρως ενήμεροι. Οι αρχές πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξουν και οι πρώτες συλλήψεις για την υπόθεση.

«Είναι μια σπαρακτική και εξαιρετικά συναισθηματική στιγμή για την οικογένεια» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον των Μακ Κέιν.

Οι νέες έρευνες δεν έρχονται ως αποτέλεσμα καινούργιων πληροφοριών για την υπόθεση, αλλά προκειμένου να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα από τις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ