Πιπιλή για Κασσή: Τον παλαιό Πασόκο κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς - iefimerida.gr

Πιπιλή για Κασσή: Τον παλαιό Πασόκο κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς

Πιπιλή για Κασσή: Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κεραυνούς κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικά κατά του «πράσινου» βουλευτή Μιχάλη Κασσή εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή την ξαφνική αλλαγή στάσης, από πλευράς της Χαριλάου Τρικούπη, στο θέμα των λαϊκών αγορών.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τη Χαριλάου Τρικούπη και τα στελέχη της και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε εξαγριωμένη. «Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς... δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα νεύρα. Χθες είχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Eurogroup. Δηλαδή χθες ο κάθε Ντάισελμπλουμ να ρωτούσε τον κ. Στουρνάρα ''τι γίνεται ρε Γιάννη με το θέμα των λαϊκών''; να τού απαντούσε ''ανθ' ημών ο Κασσής'' ή να τού πει ''σηκώθηκαν τα μαρούλια και χτυπάνε το μανάβη κυριολεκτικά''».

Όσον αφορά στην προσωπική επίθεση στον Μιχάλη Κασσή εξήγησε ότι μετά την παρέμβαση του αποσύρθηκαν δυο βασικά θέματα από το νόμο για τις λαϊκές, η κλήρωση και ο διαχωρισμός παραγωγών – εμπόρων, για να τελειώνει η χώρα με τις μαφίες και τις αγοραπωλησίες αδειών.

«Ας καταθέσουμε εμείς τροπολογία να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και να δούμε ποιοι θα την ψηφίσουν. Υπάρχουν και σοβαροί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ξαφνιάστηκαν και εξοργίστηκαν με την απαράδεκτη στάση του κ. Κασσή» εξήγησε.

Μάλιστα, η βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι «όταν δεν πας καλά στις μετρήσεις, όταν το παλιό σάπιο ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύεις στους εναπομείναντες κεντρώους, τώρα τους χάνεις. Τέτοιο πολιτικό φάουλ να χάσεις και τους τελευταίους κεντρώους προς τη ΝΔ δεν έχει ξαναγίνει. Γιατί υποχώρησε ένα ΠΑΣΟΚ που έχει υποστεί κι αυτό συνέπειες και βγαίνει ανθ' ημών ο Κασσής; είναι τρελό αυτό που συνέβη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ