Θύμα ληστείας έπεσε η Βάνα Μπάρμπα: Ανω κάτω το σπίτι της -Για προσπάθεια εκφοβισμού μιλάει η ίδια - iefimerida.gr

Θύμα ληστείας έπεσε η Βάνα Μπάρμπα: Ανω κάτω το σπίτι της -Για προσπάθεια εκφοβισμού μιλάει η ίδια

Θύμα ληστείας έπεσε η Βάνα Μπάρμπα: Ανω κάτω το σπίτι της -Για προσπάθεια εκφοβι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη γνωστή ηθοποιό, Βάνα Μπάρμπα, όταν επέστρεψε σπίτι της προ ημερών, καθώς, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό του χώρου.Η ίδια η ηθοποιός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, μέσω της σελίδας της στο Facebook, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού, τονίζοντας ότι «δεν θα παίξω το παιχνίδι τους»

Αναλυτικά τι έγραψε στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι, επειδή κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, σπάζοντας πράγματά μου, κάνοντάς το αγνώριστο, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι, αφήνοντας τα κοσμήματα και τα χρήματα πάνω στο κρεβάτι, τους προειδοποιώ ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και επειδή αυτό είναι ένα μήνυμα εκφοβισμού δικό τους, τους ενημερώνω ότι είμαι εδώ και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι τους. Παραβιάσανε το σπίτι μου αλλά δεν πρόκειται να με γεμίσουν με φόβο. Αυτοί που θα πρέπει να κρύβονται από εδώ και πέρα είναι μόνο οι ίδιοι. Ευχαριστώ».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ