Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών: Θέλω μια κοινωνία όπου οι τρανς θα αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι - iefimerida.gr

Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών: Θέλω μια κοινωνία όπου οι τρανς θα αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορούμε να νοικιάσουμε σε τραβεστί γιατί είναι υπόκοσμος και θα μας φέρνουν εδώ τους νταβατζήδες τους». Aυτή ήταν η απάντηση που έλαβε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών στην προσπάθειά τους να βρουν ένα χώρο να στεγάσουν τα γραφεία τους σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρόεδρος του σωματείου Μαρίνα Γαλανού αναφερόμενη παράλληλα ευρύτερα στο ρατσισμό που βιώνουν οι τρανς.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η κυρία Γαλανού μιλώντας στο Popaganda.gr η ίδια έχει γίνει πολλές φορές θύμα ρατσιστικής διάκρισης ανεφέροντας ότι λόγω της ταυτότητάς της εχει χάσει δουλειές με αποτέλεσμα να καστραφεί οικονομικά, ότι αναγκαζόταν να νοικιάζει τα σπίτια όπου διέμενε στο όνομα της μητέρας της γιατί αλλιώς δεν της το παραχωρούσαν και «πολλά πολλά ακόμη, ουκ έστιν ο αριθμός», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κυρίας Γαλανού στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρανς Μαρίνα Γαλανού διεμφυλικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ