Τζιώτης και Ρουμπάτης: Δύο πρώην συνεργάτες του Παπανδρέου ανέλαβαν την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Τζιώτης και Ρουμπάτης: Δύο πρώην συνεργάτες του Παπανδρέου ανέλαβαν την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ

Τζιώτης και Ρουμπάτης: Δύο πρώην συνεργάτες του Παπανδρέου ανέλαβαν την καμπάνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά όμως στην Κουμουνδούρου, καθώς έχουν αναλάβει τη διαφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τζιώτη και τον Γιάννη Ρουμπάτη, οι οποίοι φροντίζουν για την προεκλογική προβολή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το όνομα του κ. Τζιώτη έγινε ευρύτερα γνωστό όταν το 2007 συνέλεξε 30.000 υπογραφές και έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά έπειτα από παρέμβαση του δεύτερου αποσύρθηκε πριν από τη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Ο 44χρονος, που οδηγεί Πόρσε και υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Βουλιαγμένης, έχει συνεργαστεί με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες ως σύμβουλος στρατηγικής, όπως και με τα υπουργεία Παιδείας, Τουρισμού και Εξωτερικών, ενώ συμμετείχε στη διαμόρφωση της πολιτικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2006-2007. Ο κ. Τζιώτης- που στα 26 του ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004- ίδρυσε αργότερα την Clever Bank. Η διαφημιστική εταιρεία του έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή την εκστρατεία συνεργάζεται μαζί του ο Γιάννης Ρουμπάτης, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. Ο πρώην ευρωβουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συνδράμει στον εμπλουτισμό της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά κανάλια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ