Καρέ-καρέ η εισβολή των Ροζ Πανθήρων σε εμπορικό κέντρο -Γκρέμισαν με κλεμμένο ΙΧ τη γυάλινη είσοδο [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η εισβολή των Ροζ Πανθήρων σε εμπορικό κέντρο -Γκρέμισαν με κλεμμένο ΙΧ τη γυάλινη είσοδο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από τις κινηματογραφικές ληστείες της σπείρας των Ροζ Πανθήρων, οι οποίοι χτυπούσαν κοσμηματοπωλεία και άρπαζαν κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας. Μάλιστα, τα χτυπήματά τους ήταν εντυπωσιακά αφού δεν είχαν διστάσει να εισβάλουν ακόμα και σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με ΙΧ και να μπουν με το αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο.

Οι σκηνές από το βίντεο που ακολουθεί θα μπορούσαν να προέρχονται και από χολιγουντιανή ταινία δράσης. Στις 5 Μαρτίου οι δράστες, χρησιμοποιώντας ΙΧ αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη μέρα από τη Κυψέλη, μετέβησαν σε εμπορικό κατάστημα στο Μαρούσι και αφού αφαίρεσαν τα προστατευτικά κολωνάκια περιμετρικά της αυλής του εμπορικού κέντρου, προσέκρουσαν με το όχημα στη γυάλινη είσοδο και εισήλθαν στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια προσέκρουσαν στα ρολά κοσμηματοπωλείου που στεγαζόταν σε κιόσκι και αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ