Το Ναύπλιο έγινε Μονακό -60 γιοτ, πλωτά παλάτια, σταρ του Χόλιγουντ, βασιλιάδων και κροίσων στο λιμάνι του [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Ναύπλιο έγινε Μονακό -60 γιοτ, πλωτά παλάτια, σταρ του Χόλιγουντ, βασιλιάδων και κροίσων στο λιμάνι του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μονακό θυμίζει από χθες το Ναύπλιο όπου άρχισαν να καταφθάνουν τα πλωτά παλάτια σταρ του Χόλιγουντ, κροίσων και βασιλιάδων στο πλαίσιο της διοργάνωσης Mediterranean Yacht Show (από τις 3 έως τις 7 Μαΐου).

Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία θα παρουσιαστούν περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων και με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 12 επιβατών. Αρκετές από αυτές έχουν νοικιαστεί στο παρελθόν από αστέρες του Χόλιγουντ, μέχρι πριγκίπισσες. Η θαλαμηγός «Aqua» είναι αυτή που επιλέγει για τα ταξίδια της στην Ελλάδα η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα, ενώ το γιοτ «Alexandra» είχε ενοικιαστεί πριν από δύο χρόνια μαζί με τη θαλαμηγό «Dragon» και άλλα δύο μικρότερα σκάφη από το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, για το ταξίδι τους σε Αιγαίο και Ιόνιο. Επίσης, η θαλαμηγός «Pollux» είχε νοικιαστεί από την παρέα της Μόνικα Μπελούτσι τον Αύγουστο του 2010, όταν έκανε κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες, ενώ θα έρθουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που ασχολούνται με την ενοικίαση τέτοιων θαλαμηγών.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ