Οι Κινέζοι επιμένουν ελληνικά -11 ζευγάρια παντρεύτηκαν στη Σαντορίνη και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Κινέζοι επιμένουν ελληνικά -11 ζευγάρια παντρεύτηκαν στη Σαντορίνη και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που πολλά ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία φιλοξενούν εκτενή αφιερώματα για τις ομορφιές της Ελλάδας και καλούν τους αναγνώστες να επισκεφθούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, οι Κινέζοι επισκέπτονται τα νησιά μας για την πιο σημαντική ημέρα της ζωή τους. Την ημέρα που ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Σήμερα, Πέμπτη, η Σαντορίνη πλημμύρισε με έντονους ρυθμούς και πλατιά χαμόγελα. Σύμφωνα με το neasantorinis.gr, την Πρωτομαγιά τελέστηκαν 11 ομαδικοί γάμοι Κινέζων, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη λατρεία που έχουν για τα ελληνικά νησιά. Νύφες και γαμπροί χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και «γεύτηκαν» με το πιο εντυπωσιακό τρόπο της ομορφιές του νησιού. Και όλα αυτά, λίγες μόνο ημέρες, μετά τους 16 γάμους Κινέζων που έγιναν στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ