Καρύδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Ξεφτιλίζεστε για να αναρριχηθείτε με κάθε τρόπο στην εξουσία - iefimerida.gr

Καρύδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Ξεφτιλίζεστε για να αναρριχηθείτε με κάθε τρόπο στην εξουσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στο θέμα της υποψηφιότητας Νικολόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και τις θέσεις του για την Χρυσή Αυγή, δίνει το ΠΑΣΟΚ. Ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Δημήτρης Καρύδης ανάρτησε στα social media ένα μακροσκελές σχόλιο με το οποίο επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του κ. Νικολόπουλου.

Το σχόλιο του Δημήτρη Καρύδη

«Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ξύλο στη Λαϊκή του Κολωνού από τους Χρυσαυγίτες και πολύ σωστά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να υψωθεί τείχος απέναντι στην εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση.

Την ίδια ώρα ο Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον αυτόκλητο υπερασπιστή «Συνταγματολόγο» της Χ.Α, Ηλία Νικολοπουλο. Ο εν´ λόγω κύριος, δεν θεωρεί ότι η Χ.Α, είναι εγκληματική και νεοναζιστικη οργάνωση, άλλα ότι οι Χρυσαυγητες που διώκονται για δολοφονικές πράξεις, έχουν φτιάξει τάγματα εφόδου, και οπλοφορούν, απλώς διώκονται πολιτικά.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ξύλο και ο Μπαλτακος του ΣΥΡΙΖΑ, αποθεώνεται από τους Χρυσαυγητες.

Τελικά η αντίληψη που επικρατεί στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, «απ´όλα να έχει ο μπαχτσές», μόνο και μόνο για να αναρριχηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία, οδηγεί σε ιδεολογική και πολιτική παράνοια και σε πλήρη εξευτελισμό.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ