Η σούπερ γιαγιά που έχει τρελάνει τα social media -Κάνει selfies, χούλα χουπ, φορά χίπικα T-Shirt και έχει 200.000 followers [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σούπερ γιαγιά που έχει τρελάνει τα social media -Κάνει selfies, χούλα χουπ, φορά χίπικα T-Shirt και έχει 200.000 followers [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία τρέλα στο διαδίκτυο, ακούει στο όνομα Baddie Winkle. H 86χρονη χαριτωμένη γιαγιά από τη πόλη Williamstown στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ζει τη δεύτερή της νιότη στο ίντερνετ.

Με τουλάχιστον 200.000 ακόλουθους στο Twitter και 50.000 στο Instagram, η τολμηρή γιαγιά τροφοδοτεί διαρκώς το λογαριασμό της με ξεκαρδιστικές, κυρίως selfies, όπου ποζάρει φορώντας εκκεντρικά, σχεδόν ψυχεδελικά T-shirt.

Η 86χρονη έκανε θραύση στα social media, όταν άρχισε να τροφοδοτεί με φωτογραφίες, το «αναιδές» tagline: «Stealing your man since 1928».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ social media followers Κεντάκι selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ