Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα θέμα όμως που μπορεί να έχει σχέση με την εργασία σας ή ακόμα με την υγεία σας ίσως πάρει μια νέα τροπή. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι αρκετά φορτισμένη, ενώ από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από μεθαύριο θα σας κάνει πιο ερωτικούς, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι αρκετά αντιφατικά τα πράγματα. Στις 4 Μαΐου το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέα δεδομένα, τα οποία θα είναι σημαντικά. Σήμερα όμως υπάρχει ένταση, για σας τουλάχιστον που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου. Ο Άρης δημιουργεί περίεργα παιχνίδια, θέτοντας ζητήματα εργασίας ή υγείας. Προσοχή, λοιπόν! Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Από αύριο η συναισθηματική σας ζωή αλλάζει πορεία. Μυστικές επαφές ή συμφωνίες αλλά και διάφορες αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν μέσα στον Μάιο. Θα σας προειδοποιήσουμε για αυτές τις ημερομηνίες. Προσέχετε, λοιπόν, την συναισθηματική σας ζωή. Αύριο και μεθαύριο, όσον αφορά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου, ίσως η επικοινωνία που θα έχετε να μην φτάσει στον στόχο σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Από την μια υπάρχουν άγχη, από την άλλη αύριο και μεθαύριο μπορεί είτε να πληγωθείτε είτε να έχετε κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Τα γεγονότα αυτά ίσως είναι σημαντικά και ίσως σας προκαλέσουν άγχος για την οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κοινωνική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε φίλους και γενικότερα να χαρείτε από την κοινωνική σας ζωή. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, τονίζοντας προσωπικές υποθέσεις σας. Ωστόσο, την περίοδο αυτή υπάρχει ένα παρασκήνιο. Κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας, το οποίο θα το μάθετε αργότερα. Από τις 8 Μαΐου θα έχετε σημαντικές πληροφορίες από τις οποίες θα ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει αυτόν τον καιρό. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και προσπαθήστε να είστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, ενώ είναι μια ευχάριστη εποχή για την κοινωνική σας ζωή, τη συλλογική δουλειά ή γενικότερα τους φίλους, ίσως σήμερα υπάρξουν σημαντικές εντάσεις. Ίσως και εσείς με τα προβλήματά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου, να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις. Μην αναμίξετε τα οικονομικά σας θέματα με φίλους. Αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η επαγγελματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Αύριο και μεθαύριο αποφύγετε τις συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, οι οποίες δεν θα πάνε καλά. Ίσως ακόμη έχετε κάποιες πληροφορίες, οι οποίες θα σας στεναχωρήσουν ή γενικότερα μπορεί να υπάρξει κάποιο εμπόδιο στην επικοινωνία σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες οι μέρες αυτές είναι εντελώς αντιφατικές. Σήμερα, ο Άρης πιέζει τις επαγγελματικές προθέσεις σας. Δεν είναι μια καλή μέρα για την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Αυγούστου. Αντίθετα, τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι επαφές, οι συμφωνίες και οι συζητήσεις θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν. Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Αυγούστου. Κάποια οικογενειακά θέματα ή κάποιες πληροφορίες δεν θα είναι όπως τις θέλετε. Μάλλον θα είναι δύσκολες.Ακόμη πρέπει να προσέχετε τα παιδιά και γενικότερα τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε οικονομικό επίπεδο. Αντίθετα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 23-25 Αυγούστου, οι μέρες αυτές μπορεί να λένε πολλά.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε ανοίγει καινούργιους δρόμους και στις 4 Μαΐου μπορεί να έχετε εξαιρετικές δυνατότητες και με την δύναμή σας να προχωρήσετε, οι μέρες αυτές είναι λίγο δύσκολες. Ένα οικονομικό θέμα σας ή κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις δεν φαίνεται να κινούνται πολύ καλά. Μάλιστα, αύριο-μεθαύριο, ενδεχομένως κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας συμφωνίας, να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις. Προσέχετε, λοιπόν! Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να εμποδίσει τα σχέδιά σας. Σήμερα, η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς το πέρασμα της Αφροδίτης, κυβερνήτη πλανήτη σας, στον Κριό από το Σάββατο θα σας κάνει πιο φλογερούς, πιο θερμούς. Σήμερα οι επαφές σας με το εξωτερικό, τα ταξίδια και οι συμφωνίες ευνοούνται. Προσέχετε μόνο εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Μια εριστική διάθεση ενδεχομένως να ανακόψει τα σχέδιά σας ή την πορεία σας. Αύριο-μεθαύριο μια συζήτηση που μπορεί να κάνετε δεν θα εξελιχθεί όπως εσείς θέλετε. Ενδεχομένως να προβληματιστείτε ή να δείτε κάποια εμπόδια σε θέματα νομικά, διαδικαστικά ή ακόμα και κατά την διάρκεια συζητήσεων.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια μέρα, η οποία μπορεί γενικότερα να προβληματίσει τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Νοεμβρίου, αύριο και μεθαύριο μια συζήτηση δεν φέρνει τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Αντίθετα, μπορεί να πικραθείτε και να χαλάσει μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Αυτό ίσως συμβεί και εξαιτίας οικονομικών ή συναισθηματικών υποθέσεων.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αρκεί να ακούτε και τις δικές τους απόψεις. Ωστόσο, ίσως πρέπει να συμπαρασταθείτε στο σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη σας για ένα ζήτημα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζει. Ένα επαγγελματικό σας θέμα αύριο-μεθαύριο δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που εσείς θέλετε. Αντίθετα, αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, ενώ η πορεία των συναισθηματικών ή δημιουργικών σας θεμάτων έδειχνε να πηγαίνει πολύ καλά, σήμερα κατά κάποιον τρόπο εμποδίζεται. Προσέχετε πάρα πολύ τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά. Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μια είδηση ή μια κίνηση, μια υπόθεση που έχει σχέση με τα παιδιά μπορεί να σας φορτίσει.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, αν και η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να χαρείτε, να διασκεδάσετε, ένα οικογενειακό θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την τροπή που εσείς θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 31 Ιανουαρίου. Προσέχετε επίσης συζητήσεις που μπορεί να κάνετε και συμφωνίες. Ακόμη ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να πάρει μια διαφορετική τροπή, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Φεβρουαρίου. Αύριο-μεθαύριο προσέχετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε ίσως να μην είναι ακριβώς αυτές που θα θέλατε.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς θέματα τα οποία έχουν σχέση με την καθημερινή σας ζωή ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας -κυρίως αν έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο - μπορεί να σας φορτίζουν σήμερα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Μαρτίου. Προσέχετε τις κινήσεις που θα κάνετε όπως και τις μετακινήσεις σας. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία τα οικονομικά σας μπορεί να πάρουν μια νέα τροπή, η οποία θα σας ικανοποιήσει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ