Η Κάμερον Ντίαζ επιτέλους το παραδέχθηκε: Ναι, έχω πάει με γυναίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κάμερον Ντίαζ επιτέλους το παραδέχθηκε: Ναι, έχω πάει με γυναίκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ από την παραδοχή στον «αέρα» της Κάμερον Ντίαζ ότι είχε στο παρελθόν ερωτική επαφή με γυναίκα του ίδιου φύλου, χωρίς, ωστόσο, να επισημαίνει εάν αυτό συνέβη μια φορά η επανειλημμένα.Η εκρηκτική σταρ βρέθηκε καλεσμένη στο σόου "Watch what happens live" του Αντονι Κόεν και όταν εκείνος τη ρώτησε εάν έχει βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με γυναίκα εκείνη δεν μάσησε τα λόγια της.
«Ναι έχω πάρει με γυναίκα» αναφώνησε η Κάμερον Ντίαζ προκαλώντας πανικό στο κοινό, αλλά και σε όσους την άκουγαν και την έβλεπαν από τις οθόνες των τηλεοράσεών τους.

Μπορεί η ηθοποιός να μην μπήκε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό αφήσει υπόνοιες πως στο παρελθόν είχε κάποια ομοφυλοφιλική εμπειρία.

Πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει «Αυτό είναι που αγχώνει τους ανθρώπους, να παραδεχτούν ότι κάποιος ή κάποια μπορεί να στείλει ερωτικά σήματα και αυτά να έχουν παραλήπτη ακόμα και άτομο του ίδιου φύλου», ενώ το 2010 είχε αναφέρει στο περιοδικό Playboy «Η σεξουαλικότητα και η αγάπη μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να έλκομαι από μια γυναίκα σεξουαλικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να είμαι ερωτευμένη με μια γυναίκα. Εάν πάω με μια γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ