Η Porsche Macan των 2.000 κυβικών θα έσπαγε τα ταμεία π.Κ. - iefimerida.gr

Η Porsche Macan των 2.000 κυβικών θα έσπαγε τα ταμεία π.Κ.

Η Porsche Macan των 2.000 κυβικών θα έσπαγε τα ταμεία π.Κ.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η Cayenne είχε γίνει best seller στη χώρα μας π.Κ. (προ κρίσης δηλαδή) φανταστείτε τι θα γινόταν αν το timing ήταν διαφορετικό και η Macan, το μικρό τζιπ της Porsche, ήταν τότε διαθέσιμο. Και μάλιστα με τον τετρακύλινδρο turbo των 2.000 κυβικών με τον οποίο παρουσιάστηκε επίσημα –είχαν προηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες- στο Πεκίνο.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η Macan θα γίνει αισθητά πιο προσιτή, ειδικά στη χώρα μας όπου τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα ανάγονται στα κυβικά, ενώ θα είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που η γερμανική εταιρεία θα έχει στη γκάμα της και τετρακύλινδρο μοντέλο –η τελευταία ήταν η 968 που είχε ένα θηριώδες σύνολο 3.000 κυβικών που στην ατμοσφαιρική του εκδοχή απέδιδε 240 άλογα και στην turbo S 306.

Ο κινητήρας της βασικής Macan προέρχεται, όπως και το πλαίσιο, από το Audi Q5, αποδίδει 240 άλογα και στην έκδοσή του με αυτόματο κιβώτιο –αν η βασική Macan σας κάνει κλικ μην ασχοληθείτε με αυτή με το χειροκίνητο κιβώτιο και δεν θα το μετανιώσετε- χρειάζεται μόλις 6,9 δεύτερα για το 0-100, με επίσημη μέση κατανάλωση 7,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Η Porsche Macan των 2.000 κυβικών θα έσπαγε τα ταμεία π.Κ.   | iefimerida.gr 0
Η Porsche Macan των 2.000 κυβικών θα έσπαγε τα ταμεία π.Κ.   | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρίση Ταμεία Porsche κυβικά Porsche Macan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ