Τσίπρας σε Ασμουσεν: Το καλό μετά το Μνημόνιο είναι η μείωση της κίνησης στους δρόμους - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Ασμουσεν: Το καλό μετά το Μνημόνιο είναι η μείωση της κίνησης στους δρόμους

Τσίπρας σε Ασμουσεν: Το καλό μετά το Μνημόνιο είναι η μείωση της κίνησης στους δ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε στη Βουλή ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Γιόργκ Άσμουσεν, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

«Άργησα, ζητώ συγγνώμη, αλλά η καθυστέρησή μου οφείλεται στην κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Αλλά αυτό φαντάζομαι είναι καλό» είπε ο κ, Άσμουσεν.

«Όχι δεν είναι καλό», του απάντησε σημειώνοντας πάντως ότι μετά το Μνημόνιο υπάρχει λιγότερη κίνηση από πριν στους δρόμους της Αθήνας, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. «Το μόνο πράγμα που πήγε καλά μετά το μνημόνιο είναι η μείωση της κίνησης» είπε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα ο κ.Τσίπρας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και πως το πρόγραμμα απέτυχε και έφερε ανεργία.

Σημειωτέον, ότι ο κ. Άσμουσεν ήταν το «νούμερο 2» της ΕΚΤ και θεωρείτο «γεράκι» και εκφραστής των σκληρών γερμανικών θέσεων για «σφιχτή» δημοσιονομική πολιτική. Κατά συνέπεια, στην Κουμουνδούρου θεωρούν παραπάνω από αυτονόητο πως ό,τι λεχθεί σήμερα μεταξύ Τσίπρα-Άσμουσεν θα μεταφερθεί και στην καγκελάριο Μέρκελ και πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να στείλει ορισμένα μηνύματα στην κ. Μέρκελ.

Σε κάθε περίπτωση, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν κρύβει την πρόθεσή της να υπάρξει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βερολίνου, υπό το πρίσμα μάλιστα του επόμενου ταξιδιού του κ. Τσίπρα, που θα είναι στη γερμανική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ