Η selfie της Πόπης Τσαπανίδου με τον Σταύρο Θεοδωράκη -Τι πόσταρε η παρουσιάστρια στο Twitter [εικόνα] - iefimerida.gr

Η selfie της Πόπης Τσαπανίδου με τον Σταύρο Θεοδωράκη -Τι πόσταρε η παρουσιάστρια στο Twitter [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου ήταν την Τετάρτη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star, Live U, πόσταρε λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης με τον πρόεδρο του κόμματος «Το Ποτάμι» μια selfie στο Twitter με τη λεζάντα: «O Σταύρος και "Το Ποτάμι" μαζί μας στο Liveu.gr».

Η selfie της Πόπης Τσαπανίδου με τον Σταύρο Θεοδωράκη -Τι πόσταρε η παρουσιάστρια στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Μη μας προδώσεις», του λένε οι πολίτες, εξομολογήθηκε μιλώντας στην εκπομπή o Σταύρος Θεοδωράκης.

Άσκησε σκληρή κριτική για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, υπογραμμίζοντας ότι έχουμε το πιο σπάταλο πολιτικό σύστημα της Ευρώπης και ζητώντας να μάθει που διατίθενται αυτά τα 4,2 εκ. ευρώ που θα δοθούν σε πρώτη φάση για τον προεκλογικό αγώνα.

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνήσαν να δώσουν στους εαυτούς τους και στα μικρότερα κόμματα αλλά όχι στο Ποτάμι. Και να μας έδιναν δε θα τα θέλαμε. Γιατί παίρνουν τα κόμματα χρηματοδότηση για τις εκλογές; Τι την χρειάζονται; Τα δικά μας έξοδα τα υπολογίζω στα περίπου 100.000 ευρώ και είχαμε να στήσουμε και γραφεία, να βάλουμε τηλέφωνα κλπ. Που πάνε τα 4,2 εκ. ευρώ;». Ο ίδιος, όπως είπε, κινείται με λεωφορεία και με τραίνα και όχι με «λιμουζίνες, μακιγιέζ, κειμενογράφους και ασφαλίτες».

Παράλληλα, εξαπέλυσε βέλη προς το πολιτικό σύστημα και ειδικότερα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον κόσμο να κάνει υπομονή, οι μεν λέγοντας πως κάποια στιγμή θα μας ελεήσει η Μέρκελ, οι δε πως θα γίνει παγκόσμια επανάσταση» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος στη συνέχεια έκανε λόγο για «άρρωστους αυτοματισμούς του κομματικού συστήματος, που ό,τι λέει η Αριστερά, το απορρίπτει η Δεξιά, και τούμπαλιν».

Ο κ. Θεοδωράκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών με όποιο κόμμα συμφωνήσει με τη «Χάρτα» του Ποταμιού για τις 20 αλλαγές για τη χώρα, ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτήρισε «πολιτικά καθαρό, αλλά χωρίς επαφή με την ελληνική πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ