Πάνος Σόμπολος: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα -Οπως τα έζησα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάνος Σόμπολος: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα -Οπως τα έζησα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Όπως τα έζησα» παρουσίασε ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Σόμπολος.

Το δεύτερο κατά σειρά βιβλίο τού επί σειρά δεκαετιών αστυνομικού ρεπόρτερ, καταγράφει όλα εκείνα τα στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, όπως ο ίδιος τα κατέγραψε με την πένα του, αλλά και το μικρόφωνο της τηλεόρασης.

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι δημοσιογράφοι Σταμάτης Μαλέλης, Παύλος Τσίμας, Μαρία Χούκλη και ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης.

Στον κατάμεστο πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και όλοι οι δημοσιογράφοι συνάδελφοι που γνώρισαν και συνεργάστηκαν με τον Πάνο Σόμπολο, όλα τα χρόνια της δημοσιογραφικής του σταδιοδρομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ