Το sms της Ευγενίας Μανωλίδου, που διάβασε στους υπουργούς Υγείας της ΕΕ ο Αδωνις Γεωργιάδης - iefimerida.gr

Το sms της Ευγενίας Μανωλίδου, που διάβασε στους υπουργούς Υγείας της ΕΕ ο Αδωνις Γεωργιάδης

adonis-georgiadis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πόσο καλά λειτουργεί το νέο πρωτοβάθμια σύστημα υγείας, το ΠΕΔΥ, βάλθηκε να παρουσιάσει με το δικό του ξεχωριστό και άμεσο τρόπο ο Αδωνις Γεωργιάδης, στους συμβούλιο των υπουργών Υγείας της ΕΕ του οποίου προέδρευε.

Κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εργασίες του Συμβουλίου τον κάλεσε στο τηλέφωνο η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, η οποία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της για να τον ενημερώσει ότι χρειάζεται γυναικολόγο. Αφού βεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, τη συμβούλευσε να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΕΔΥ για να της κλείσουν ραντεβού. Κάτι το οποίο και έκανε η μαέστρος. Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, ενημέρωσε με μήνυμα στο κινητό του τον σύζυγό της και υπουργό ότι το ραντεβού ορίστηκε. «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας», του έγραψε χαρακτηριστικά όπως σημειώνει ο Βηματοδότης. Ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε το μήνυμα στους συναδέλφους του αυτολεξεί θέλοντας να δείξει πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ