Ryanair: Ηρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα -Παρουσίασε νέους προορισμούς και δεκάδες πτήσεις - iefimerida.gr

Ryanair: Ηρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα -Παρουσίασε νέους προορισμούς και δεκάδες πτήσεις

Ryanair: Ηρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα -Παρουσίασε νέους προορισμούς και δε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά ικανοποιημένη δηλώνει η Ryanair από τον πρώτο μήνα ύπαρξής της στην ελληνική αγορά με την αεροπορική εταιρεία να υιοθετεί πλέον ως νέο της σύνθημα ως το «Ηρθαμε για να μείνουμε στην Ελλάδα».Η εταιρεία ανακοίνωσε νέους προορισμούς και νέα αεροσκάφη στη βάση της Αθήνας από το φθινόπωρο, ενώ ήδη παρουσίασε την αύξηση των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα προσθέσει ένα ακόμη αεροσκάφος στη βάση της Αθήνς, ενώ αναμένεται να αυξήσει τις πτήσεις της από το Ελ. Βενιζέλος από 154 σε 222 κάθε εβδομάδα.

Θα προσθέσει, παράλληλα, νέους προορισμούς με απευθείας δρομολόγια προς Βρυξέλλες και Ρώμη, ενώ αναμένεται να βάλει και δεύτερη πτήση από το Λονδίνο για Αθήνα.

Στο επίκεντρο τα Χανιά

Η Ryanair θα συνδέει και τον χειμώνα την Κρήτη με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάφο με συνολικά 44 πτήσεις την εβδομάδα.

Οπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σήμερα στα Χανιά, θα εκτελούνται 13 δρομολόγια την εβδομάδα προς την Αθήνα, έξι προς τη Θεσσαλονίκη και τρία προς την Πάφο, ενώ, όπως υπολογίζεται, από αυτό το πρόγραμμα θα «πετάξουν» πάνω από 850.000 επιβάτες και θα υποστηριχθούν 850 θέσεις απασχόλησης στο αεροδρόμιο Χανίων.

Στα ελληνικά από σήμερα η ιστοσελίδα της εταιρείας

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδα της, η οποία, όπως επισημάνθηκε, θα επιτρέψει στους Έλληνες καταναλωτές και τους επισκέπτες της να αποκτήσουν πιο εύκολα τις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές στο www.ryanair.com/gr.

Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της Ryanair περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό «Fare Finder» (Εύρεση Ναύλων), όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές, βάση του προορισμού και τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αλλά και να προτείνουν αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια σε φίλους και την οικογένεια τους στις κοινωνικές σελίδες δικτύωσης, μέσω του «Share the Fare» (Διάδωσε την τιμή Ναύλου).

Η Ryanair γιορτάζει το χειμερινό πρόγραμμα των Χανίων για το 2014 και την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδα της με τη διάθεση εισιτηρίων σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυό της, με τιμές από 14.99 ευρώ για ταξίδια τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 6 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ