Η μεγάλη μάχη στο Μόναχο -Η Μπάγερν υποδέχεται την Ρεάλ για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό - iefimerida.gr

Η μεγάλη μάχη στο Μόναχο -Η Μπάγερν υποδέχεται την Ρεάλ για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό

Η μεγάλη μάχη στο Μόναχο -Η Μπάγερν υποδέχεται την Ρεάλ για την ανατροπή και την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «όπλο» το κοινό της, η Μπάγερν Μονάχου, θα προσπαθήσει απόψε στην «Allianz Arena» να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League. Με τον Μπέιλ οι «μερένχες», που έχουν το μικρό προβάδισμα για να βρεθούν στη Λισαβόνα.

Το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, πριν από έξι βράδια, ναι μεν έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης το μικρό προβάδισμα για την παρουσία της ομάδας στη Λισαβόνα, στις 24 του μηνός, όμως, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, απόψε, στην «Allianz Arena».

Οι Βαυαροί, οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση της Bundesliga εδώ και αρκετό καιρό και σαφώς είναι πιο χαλαροί από τους «μερένχες» που δίνουν μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα, ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Μπροστά στο κοινό τους, ευελπιστούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τους Ισπανούς και να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ θα έχει τον Γκάρεθ Μπέιλ στη διάθεσή της, ενώ μαζί με τον Ουαλό σούπερ σταρ, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά στη Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι, θα έχουν ξανά διαθέσιμους τους Λαμ και Ρόμπεν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ – Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Σβαϊνστάιγκερ, Κροος – Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί – Μάντζουκιτς

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγιας – Καρβαχάλ, Πέπε, Σ. Ράμος, Κοεντράο – Μόντριτς, Αλόνσο, Ντι Μαρία – Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ