O... δρ. Σαμαράς και η φαρυγγίτιδα του Στουρνάρα -Εφυγε με φάρμακα από το Μαξίμου - iefimerida.gr

O... δρ. Σαμαράς και η φαρυγγίτιδα του Στουρνάρα -Εφυγε με φάρμακα από το Μαξίμου

O... δρ. Σαμαράς και η φαρυγγίτιδα του Στουρνάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή ο Γιάννης Στουρνάρας, αλλά η επίσκεψή του εξελίχθηκε σε.... ιατρική κατά κάποιο τρόπο, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο υπουργός Οικονομικών πήγε στο Μαξίμου για να ενημερώσει τον Αντώνη Σαμαρά για την πορεία των τριών θεμάτων με τα οποία ασχολείται, δηλαδή το δημόσιο χρέος, το λαθρεμπόριο καυσίμων και τις ιδιωτικοποιήσεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης όμως, ο πρωθυπουργός παρατήρησε κάτι στη φωνή του κ. Στουρνάρα και τότε τον αιφνιδίασε.

Οταν ο υπουργός τον ενημέρωσε πως ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, ο κ. Σαμαράς του έδωσε μία πρόχειρη λύση. «Κάτσε σε μία καρέκλα και περίμενε», του είπε σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ενώ άνοιξε το συρτάρι του γραφείου του και του έδωσε δύο αντιβηχικά και ένα αντιπυρετικό: «Είναι δικά μου, αλλά τώρα δεν τα χρειάζομαι. Κράτα το κουτί, σ' το χαρίζω», του είπε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σίγουρα δεν θα του λείψουν, αφού ο κ. Στουρνάρας παρατήρησε ότι το συρτάρι ήταν γεμάτο με φάρμακα για τη φαρυγγίτιδα.

Ο υπουργός πάντως, πήρε μια άδεια δύο ημερών για να ξεκουραστεί. Οπως επισημαίνει το δημοσίευμα, αυτές τις ημέρες αδείας, τις πέρασε διαβάζοντας βιβλία για το διεθνές τραπεζικό σύστημα, των συγγραφέων Τσαρλς Καλομοίρη και Στέφεν Χάμπερ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ