Επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Γλυφάδα - iefimerida.gr

Επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Γλυφάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Γλυφάδα επί τις οδού Γούναρη. Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου με ρόπαλα και σιδηροδοστούς στα γραφεία του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Γλυφάδα».

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους και έσπασαν έναν υπολογιστή, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί. Πρόκειται για το γραφείο υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στο δήμο της Γλυφάδας.

Στον χώρο βρισκόταν ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήριος Βοργιάς αλλά και κάτοικοι της περιοχής. Σε ανακοίνωση του κόμματος, γίνεται λόγος και για τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάτι σοβαρό για την υγεία τους. Οπως αναφέρουν μάλιστα προτίθενται να καταθέσουν και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ