H ώρα της στέψης στο Κύπελλο -Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο απόψε - iefimerida.gr

H ώρα της στέψης στο Κύπελλο -Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο απόψε

H ώρα της στέψης στο Κύπελλο -Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο απόψε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε στον τελικό (20:00, OTE Sport1) στο Ολυμπιακό στάδιο.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στον τελικό της διοργάνωσης μετά από το 2010, όταν και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο, κόντρα στον Αρη, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να το «σηκώσει» ξανά μετά από 11 χρόνια.

Σύμφωνα με τον sport-fm, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Πράνιτς και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους. Πίσω από τους δύο επιθετικούς (Μπεργκ – Καρέλη) θα είναι ο Αμπέντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Δώνης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπαϊράμι, ο ανέτοιμος Ντίνας και οι νεαροί Ρισβάνης, Μαρινάκης.

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ από την άλλη, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει ένα ακόμη ερωτηματικό για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραταχθεί με 4-3-3 με ένα εξάρι και δύο οκτάρια, τότε ο Κίτσιου θα συμπληρώσει το δίδυμο Κάτσε-Λάζαρ. Διαφορετικά είναι πιθανό να αγωνιστεί με 4-2-3-1 με τον Σωτήρη Νίνη πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι η εξής: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός – λόγω τιμωρίας – είναι οι Αθανασιάδης, Κατσουράνης και Νάτχο, ενώ ο Μαντούρο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν και Κουλούρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ