Εσβησε άδοξα το όνειρο για τον Παναθηναϊκό: Συντριβή με 74 -44 στην Μόσχα και αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Εσβησε άδοξα το όνειρο για τον Παναθηναϊκό: Συντριβή με 74 -44 στην Μόσχα και αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή μέσα στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με τριάντα πόντους διαφορά από την διαστημική ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.Οι πράσινοι άντεξαν μόνο ένα ημίχρονο και στη συνέχεια «παραδόθηκαν» στις ορέξεις της εξαιρετικής σήμερα ΤΣΣΚΑ η οποία ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά στο σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα 74 -44 λίγη σημασία έχει, ωστόσο, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη για την υπερπροσπάθεια που έκαναν για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να παίξουν τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» επικεντρώνονται πλέον στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ οι Ρώσοι προκρίθηκαν με 3-2 νίκες στο φάιναλ φορ του Μιλάνου, όπου θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ