Σχορτσιανίτης: «Δεν άντεξα, θόλωσα» -Η απολογία του Ελληνα παίκτη μετά την επίθεση σε οπαδούς της Χάποελ - iefimerida.gr

Σχορτσιανίτης: «Δεν άντεξα, θόλωσα» -Η απολογία του Ελληνα παίκτη μετά την επίθεση σε οπαδούς της Χάποελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας του Ισραήλ βρέθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεσή του σε οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ.

«Όταν το παιχνίδι τελείωσε πήγαινα προς τα αποδυτήρια και ένας οπαδός με έβριζε συνέχεια» είπε αρχικά ο διεθνής σέντερ σύμφωνα με το onsports.gr και συνέχισε: «Τον άκουγα να βρίζει τη μητέρα μου και συνέχισα το δρόμο μου. Όταν άκουσα να βρίζει τα παιδιά μου άρχισα να τον κυνηγάω. Παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια και δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιες ύβρεις.

»Ζητώ συγγνώμη για την αντίδρασή μου, ξέρω πως σαν αθλητής πρέπει να αποτελώ παράδειγμα και η συμπεριφορά μου δεν ήταν η πρέπουσα. Ουδέποτε έχω επιτεθεί σε οπαδούς παρά τα όσα έχω ακούσει στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Αυτός ο οπαδός ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου και μου έλεγε φρικτά πράγματα. Έπρεπε να τον αγνοήσω, αλλά δεν άντεξα. Τα συναισθήματα με κυρίευσαν και θόλωσαν την κρίση μου. Λυπάμαι πολύ, δεν ξέρω τι να πω, αλλά τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και χτύπησε ευαίσθητες χορδές. Δεν πήγαινα να χτυπήσω τον οπαδό αυτόν. Ήθελα να τον τρομάξω. Με έχουν μάθει να μη χτυπάω άλλους ανθρώπους. Ήθελα να του δείξω πως δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα».

Η πρόταση του εισαγγελέα είναι τιμωρία 8 αγωνιστικών (κι άλλων 8 με αναστολή), πρόστιμο 40.000 δολαρίων και 40 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ από την πλευρά της η Μακάμπι ζήτησε η τιμωρία να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, επικαλούμενη τον πρότερο έντιμο βίο του Σχορτσανίτη, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε αναμονή για την ετυμηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ