Τα Audi A1 και A3 θα γίνουν τρικύλινδρα, diesel και 1.400 κυβικά - iefimerida.gr

Τα Audi A1 και A3 θα γίνουν τρικύλινδρα, diesel και 1.400 κυβικά

Τα Audi A1 και A3 θα γίνουν τρικύλινδρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι πιστεύουν πως το downsizing έχει πιάσει πάτο μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια προς τα κάτω.

Έτσι λοιπόν τα Audi A1 και A3 θα αποκτήσουν από του χρόνου, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας Rupert Stadler, το νέο τρικύλινδρο κινητήρα πετρελαίου των 1.400 κυβικών που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο ανανεωμένο Polo, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα ο Stadler είπε πως ο μικρός μεν, αλλά σύγχρονος δε diesel θα παρέχει «καλή αίσθηση και ροπή», ενώ μπορεί στα Audi να είναι και πιο δυνατός από τα 105 άλογα που αποδίδει στο Polo. Το βέβαιο από την άλλη είναι πως θα προηγηθεί το πιο μικρό A1 και θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο Α3, ενώ στη γκάμα θα αντικαταστήσει τον πιο παλιό 1.600 TDI που φτάνει επίσης τα 105 άλογα.

Τα Audi A1 και A3 θα γίνουν τρικύλινδρα, diesel και 1.400 κυβικά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβικά diesel Audi A1 A3 τρικύλινδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ