Μια σοκαριστική αυτοκτονία: Κλείδωσε τους γονείς του και κάρφωσε μεταλλικό εργαλείο στην καρδιά του - iefimerida.gr

Μια σοκαριστική αυτοκτονία: Κλείδωσε τους γονείς του και κάρφωσε μεταλλικό εργαλείο στην καρδιά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας νεαρός άντρας, από την Κομοτηνή. Ο 21χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού ειδησεογραφικού πόρταλ thrakitoday.com, κάρφωσε στην καρδιά και τον αριστερό του πνεύμονα ένα μεταλλικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την κοπή ξύλων.

Ο 21χρονος είχε επιχειρήσει λίγες ημέρες πριν από το μοιραίο συμβάν να βάλει τέλος στη ζωή του, με την προσπάθεια του τη Μεγάλη Τετάρτη να αποβαίνει τελικώς άκαρπη. Τότε διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ένα ηρεμιστικό.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη την Παρασκευή όταν και αφού πρώτα κλείδωσε τους γονείς του σε δωμάτιο της οικίας του, κάρφωσε το μεταλλικό εργαλείο αρχικά στον αριστερό του πνεύμονα και στη συνέχεια στην καρδιά του, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ