Ποιος είναι ο νεαρός Γιώργος Μπάλλας, υποψήφιος με Το Ποτάμι, που εμπορεύεται τυρόπιτα στις ΗΠΑ και συνάντησε την Μέρκελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο νεαρός Γιώργος Μπάλλας, υποψήφιος με Το Ποτάμι, που εμπορεύεται τυρόπιτα στις ΗΠΑ και συνάντησε την Μέρκελ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Γιώργος Μπάλλας είναι ένας από τους 11 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Ποταμιού που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη. Μάλιστα, είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που τα επέλεξε το... κοινό, αφού αποτελεί πρόταση των φαν του Ποταμιού οι οποίοι ήδη από το Μάρτιο, μετά από πρόσκληση του Σταύρου Θεοδωράκη, εξέφρασαν τις δικές τους προτιμήσεις για το ποιοι θα ήθελαν να περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ο 32χρονος Γιώργος Μπάλλας είναι μέλος μια φιλόδοξης ομάδας τεσσάρων φίλων που αποφάσισαν να αφήσουν τις πολλά υποσχόμενες καριέρες τους και να ιδρύσουν μια εξαγωγική εταιρεία τροφίμων, με κύριο στόχο την προώθηση ελληνικών τροφίμων στο εξωτερικό. «Παιδί» τους το Demetra Pies, οι παραδοσιακές ηπειρώτικες σπανακόπιτες και τυρόπιτες τις οποίες προωθούν με πρωτότυπο τρόπο στις αγορές του εξωτερικού, με πρώτη και καλύτερη την Αμερική.

Με σπουδές μηχανολόγου μηχανικού, ο Γιώργος Μπάλλας είναι επίσης συνιδρυτής του Εnergy and Sustainability Club του πρώτου οργανισμού με ακαδημαϊκή έδρα στην Ελλάδα που πραγματεύεται ζητήματα ενέργειας, περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης.

Η δράση του 32χρονου υποψηφίου του Ποταμιού έγινε ευρέως γνωστή μετά τη συνάντηση που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ