Πώς η 17χρονη ποπ τραγουδίστρια Lorde βρίσκεται στις 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες του κόσμου [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς η 17χρονη ποπ τραγουδίστρια Lorde βρίσκεται στις 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες του κόσμου [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις εκπλήξεις της λίστας του ΤΙΜΕ, με τις 100 σημαντικότερες προσωπικότητες στον κόσμο που επηρεάζουν τις εξελίξεις, ήταν και η 17χρονη Νεοζηλανδή Lorde, η οποία βραβεύτηκε με δυο Grammy: καλύτερου ποπ τραγουδιού της χρονιάς και καλύτερης ποπ σόλο εμφάνισης για το «Royals».


Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να επισκιάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Katy Perry, η Pink και ο Bruno Mars. Ούτε η ίδια δεν το περίμενε όταν ανέβηκε στη σκηνή ώστε να παραλάβει το πρώτο της βραβείο, λέγοντας πως: «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν πίστευα ότι θα συμβεί απόψε».
Η Νεοζηλανδή τραγουδοποιός έφτασε στην κορυφή με το τραγούδι ‘Royals’ και είναι έτσι, το νεότερο πρόσωπο που φτάνει στο Νο1 των ΗΠΑ εδώ και 26 χρόνια!

Στην ηλικία των 16 χρόνων και 11 μηνών, η Lorde, που γίνεται 18 στις 7 Νοεμβρίου, είναι η νεότερη solo καλλιτέχνιδα που φτάνει στο Νο1 των US charts, από το 1987 και την Tiffany, με το‘I Think We’re Alone Now’, η οποία ήταν τότε 16 χρονών και ενός μήνα. Ο νεότερος που έχει φτάσει ποτέ στην κορυφή των αμερικάνικών charts, είναι ο Stevie Wonder, ο οποίος ήταν 13, με το ‘Fingertips Pt 2′ το 1963.

Η Lorde, με την ατσούμπαλη σιλουέτα και το προβληματικό δέρμα, γίνεται έτσι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στον κόσμο. Η εταιρεία καλλυντικών MAC της ανέθεσε μάλιστα να προωθήσει τη νέα σειρά μακιγάζ, αφού οι beauty addicts λάτρεψαν το vampy χρώμα που φοράει στη σκηνή η Lorde.

Με τον ασιάτη φίλο της για τον οποίο την επικρίνουν στα social media, η ίδια δηλώνει θέμα builling εξαιτίας του

Παρακολουθήστε το βίντεο με το τραγούδι της Royals

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ