Κανένα σημείο ζωής από τους τρεις ναυαγούς στα ανοιχτά της Κρήτης - iefimerida.gr

Κανένα σημείο ζωής από τους τρεις ναυαγούς στα ανοιχτά της Κρήτης

Κανένα σημείο ζωής από τους τρεις ναυαγούς στα ανοιχτά της Κρήτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα έως τώρα οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Παλαιοχώρας Κρήτης σε διεθνή ύδατα, για τον εντοπισμό των τριών μελών του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Ag-Marina» με σημαία Τόνγκο, που βυθίστηκε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το cretalive, τα σωστικά συνεργεία σαρώνουν την περιοχή για να εντοπίσουν τον καπετάνιο του πλοίου, τον μηχανοδηγό και τον ηλεκτρολόγο.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν από φορτηγό πλοίο που έσπευσε άμεσα στο σημείο και μεταφέρθηκαν με πλωτό σκάφος του λιμενικού στα Χανιά και από εκεί, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι διασωθέντες, το πλοίο ήταν φορτωμένο με 6 φορτηγά οχήματα που μετέφεραν τσιγάρα και είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο, με προορισμό το λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα. Η βύθιση του ««Ag-Marina» οφείλεται, κατά δήλωση των μελών του πληρώματος, σε εισροή υδάτων σε δεξαμενές έρματος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ