Η Σάρον Στόουν υπέστη εγκεφαλικό σε ταξίδι στην Βραζιλία -Ανησυχία για την υγεία της - iefimerida.gr

Η Σάρον Στόουν υπέστη εγκεφαλικό σε ταξίδι στην Βραζιλία -Ανησυχία για την υγεία της

Η Σάρον Στόουν υπέστη εγκεφαλικό σε ταξίδι στην Βραζιλία -Ανησυχία για την υγεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η είδηση του σοβαρού περιστατικού με την υγεία της Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Βραζιλία.

Η ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην κλινική Sirio Libanes, ενώ δύο ημέρες μετά πήρε εξιτήριο. Η περιπέτεια με την υγεία της ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου όταν η Σάρον Στόουν βρέθηκε στη Βραζιλία, με αφορμή εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης για το AIDS. Ωστόσο, η είδηση που έμελλε να κάνει το γύρο του του κόσμου, δεν ήταν ο λόγος της επίσκεψής της εκεί, αλλά τα όσα πέρασε με την υγεία της.

Η 56χρονη εισήχθη εσπευσμένα στην κλινική Sirio Libanes. Όπως ανέφεραν τότε τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης δέχτηκε θεραπεία από ειδικό στις μολυσματικές νόσους.

Ωστόσο, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά, το μυστήριο για τη νοσηλεία της Χολιγουντιανής σταρ έλυσε το National Enquirer. Σύμφωνα με άρθρο του αμερικανικού περιοδικού, το οποίο θα δημοσιευτεί στις 5 Μαΐου, η Σάρον Στόουν ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί παρέμεινε για δύο ημέρες, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η ίδια κρατάει το στόμα της ερμητικά κλειστό για το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ