Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του -Ολα τα ονόματα - iefimerida.gr

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του -Ολα τα ονόματα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρουσίασε το ψηφο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σύνθημα «Ούτε μια μέρα χαμένη! Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του. Ανάμεσα στα ονόματα που περιλαμβάνονται είναι αυτά καλλιτεχνών, διανοούμενων και συνδικαλιστών.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι συγγραφείς Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, ο τραγουδοποιός και μέλος του Κοινωνικού Ωδείου Αθήνας Στάθης Δρογώσης, ο μουσικός Νίκος Τουλιάτος, ο μαέστρος Μίλτος Λογιάδης, η διοικητική διευθύντρια της ορχήστρας Καμεράτα Παρή Χριστοδουλοπούλου, ο καθηγητής Ιστορικής και Θεωρητικής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Νίκος Θεοτοκάς, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Κύρκος Δοξιάδης, ο επίκουρος καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυμέρης Βόγλης, ο αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ και ζωγράφος Δημήτρης Σεβαστάκης, η λέκτορας Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ Μαρία Μάρκου, ο πρόεδρος της ένωσης φιλιππινέζων εργαζομένων ΚΑΣΑΠΙ Τζο Βαλένσια, οι ηθοποιοί Αννίτα Δεκαβάλλα (επίσης μέλος της ένωσης μη κερδοσκοπικών θιάσων), Ντίνος Καρύδης, Αγγελική Λάμπρη, Άννα Ελεφάντη, Ρήγας Αξελός (πρώην δημοτικός σύμβουλος), η σκηνοθέτις-θεατρολόγος Αγγελική Καόλα, οι δημοσιογράφοι Ντίνα Δασκαλοπούλου, ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» Νίκος Φίλης, ο κριτικός κινηματογράφου Κώστας Τερζής, η κριτικός Τέχνης Λήδα Καζαντζάκη (νυν δημοτική σύμβουλος), ο ιστορικός και επιμελητής των «Ενθεμάτων» της «Αυγής» Στρατής Μπουρνάζος, η δημοσιογράφος - παραγωγός Θάλεια Καραμολέγκου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Διονύσης Δεσύλλας, ο δημοσιογράφος - web master στην εφημερίδα «Αυγή» Μιχάλης Παναγιωτάκης, η αρχιτέκτονας Όλγα Μπαλαούρα, ο γνωστός blogger (Old Boy) Κωστής Κωστάκος, ο εικαστικός Κυριάκος Κατζουράκης, ο προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Τάκης Κεχαγιάς, η μεταφράστρια-διευθύντρια του Ινστιτούτου Ρόζα Λούξεμπουργκ - Παράρτημα Ελλάδας Ιωάννα Μεϊτάνη, η μεταφράστρια Έφη Γιαννοπούλου, το μέλος ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης και ο Ηλίας Παντελεάκος γραμματέας του ΚΣ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται η εκπαιδευτικός Στέλλα Πρωτονοταρίου, πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Γκράβας, ο εκπαιδευτικός Παύλος Χαραμής, ενώ συμμετέχουν και οι πολεοδόμος - χωροτάκτρια Μαρία Καλατζοπούλου, η περιβαλλοντολόγος Ανντίτα Παπαχριστοπούλου, ο συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Πετράκης, η αρχιτέκτων-πολεοδόμος Δήμητρα Σιατίστα, ο τοπογράφος Ανδρέας Ψαθάς, ο κοινωνιολόγος Άρης Τόλιος.

Από τον συνδικαλιστικό χώρο μετέχουν μεταξύ άλλων η απολυμένη καθαρίστρια του υπουργείου Οικονομικών Δέσποινα Κωστοπούλου, ο ΓΓ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Ηλίας Γιαννόγλου, η αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθήνας Πόλα Καπόλα, η αρχιτέκτων και μέλος του ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ Τόνια Κατερίνη, η πνευμονολόγος στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνδικαλίστρια στην ΕΙΝΑΠ Μερόπη Μανταίου, ο ΓΓ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) Στάθης Τραχανατζής, ο πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα πρόληψης (ΚΕΘΕΑ) Παναγιώτης Χαλδαίος, το μέλος του ΣΦΕΑ Μαργαρίτα Γιαραλή, ο αστυνομικός της ΠΟΑΣΥ Βασίλης Κούτσικος, ο πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ Αθήνας Θοδωρής Μαλαγάρης.

Μετέχουν ως υποψήφιοι και τρεις πρώην σύμβουλοι προερχόμενοι από την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γ. Καμίνη: η μελετήτρια τεχνικών έργων Κατερίνα Δωρή (δημοτικός σύμβουλος), και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Σάντας και Κατερίνα Φραγκάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ